lebiu lha

Tuesday, May 31, 2011

aihh nape awk offline chat ngan sy?? lu bikin wa panass!!!! grrrrr

salam..........

awak nak on? yeay, sy pon ngah on, tp kat list,  awk xde pon? 
mane awk?? offline chat eyh? oke.. 
sy xkesah pon,, mybe awk nak maen game,, yeah awk maen game, awk kan suke maen game,...

nak buke akaun awak kejap aci dop???
buke jew akaun awak, chat box terus kuar,, sayangg 
wow! 
superb power ayat...chat la awk nak chat ngan sape pon, 
sy xkesah,,  tp awk ni over sangat, 
ngan orang lain awk buat online.
tp ngan sy. ur gf ..sanggup buat offline...
kelat hack sungguh la awk eyh.

awk cakap kat pompuan tuh,
xmo walling sebab letih kan,
tp sy taw.awk sje xmo walling ngan ADEK awk tu sebab takot sy taw,
yeay, memang sy xtaw pon awk walling ngan dak chomelll
waaa, memang xdpt dinafikan a..budak tu memang chomell
xmacam sy, oke, fine !! 

layan la dak chomell tu sampai pagi ek,,
teruskan offline ngan sy eyh,,
appreciate sgt2..
oke thanx :)

Monday, May 30, 2011

awak rindu sy kan?? cepat ngaku,,, heee~

salam....

tadi aq kuar ngan adek aq, pegi giant jew
sian kat dye bosan duk umah,aq ajak la dye kuar,,
erm, sampai je kat atas uh, masuk la kat tempat budak2 maen kete/moto/wrestling argghhh
aqu nak maen jugak,, hahaa,, heran aq, nape ramai dak laki,,?? mane pompuan????
duk umah? tolong mak masak? oww,, hahahaha..

tunggu adek aq maen, aq TERnampak ex rima1...dye maen game budak2,,
omaidarl, tekezut aq, bkn stakat men game budak2, tp mu layan budak2,
hahaha,,
aq pon ape lg, kol la rima1,  aq kol dye kejap je, aq cakap,
please call me back ;p
bukan niat nak simpan kredit, tp dye dpt pggilan free,, sbb bday dye ari ni,,
nak jd ke cerita,, cakap punye cakap, gosip + mengarut + bleber sampai satu jam= SEBENARNYE MU RINDU AQ KAN

mu xngaku mu xpe, aq paham, sbb mu kate, malam ni aq kol mu balek, kan?
tepakse la aq charge fon aq niyh sampai full semate-mate nk onkol ngan mu,, hahaa
tolong balek teganu cepad mawas,, siyez aq rindu mu, sampai mimpi mu hari2,,
bosan, taw dok! HAHA

Sunday, May 29, 2011

mati kutu kot

salam,,

skrg dh cuti sek, yeayyy!!!!!!!!!
bile cuti sek terus yeay,,, dulu memang la yeay sangat kalo cuti niyh,
skrg, gile, bosan nak mampos, xdk org nk sembang,, yer,, sis aq xdk kt umah, argghhh
eh lalink,, bile mao balek??
bile sis aq xdk, xkan la aq nk sembang ngan adek aq kot,,
aq cari gaduh ngan dedek2 ..yer,, gaduh ngan budak, memang bez! ahhaa
tp tu x cukup, kene kua jugak,,
oh my semek2 sekalian,, jom la hangout, aq rindu mu sume niyh,,
wink2 ^.*

Thursday, May 26, 2011

gogeh gi a,, HAHA !!

salam...


td aq x pegi sek...nape???
1st >> hari ni memang x blajar sbb ustaz kat sek aq tu pencen, so sek buat majlis pepisahan,
2nd >> aq nak buat lesen,, gagagagaga~ yeah, btol x tipu,
aq dah lulus ujian komputer aritu,, jgn terkezut !! haha..
fyi.. aq memang TAK RETI LANGSONG bawak moto,, ahha!
sampai je kat bitara,, aq pon macam bese, cari kakak2 yg xpandai bawak moto cam aq,
kebetulan, kak yg teori skali ngan aq aritu, amek jugak hari ni,, so, ade teman a, kalo x, hesh, memang senyap je la aq td,,

4 org kot yg x reti langsong bawak moto td, sume pompuan, yela, pompuan kan bagoz, xde lesen, xley bawak moto, xmacam laki, xde lesen pon, rempit dh sampai tahap dewa ~

sampai je, cg tu ckp, sape yg x reti tunggu kat tepi,  yg len, amek moto,, kami berempat ni pom tengok je la org lalu lalang, hulur tangan ke, brek ke,, tengok je, xyah buat,, haha,, last2, ade sorg pacik uh,  suh pegi kat area kete buat pusingan. *agak2 jew*

mule2 dye suh tekan je minyak uh sambil bertongkat ler..., lepas dye turunkan tongkat tu, aq pulas a minyak,,, pulas sampai lupe kat mane tempat nak tekan brek.., kak tu  sampai kejar aq *berlari kot + menjerit * bhahhaha,,, nakal uh kak ni, tdi suh aq pulas minyak, bile aq pulas dye kejar aq,, nak taw x nape dye kejar aq???? SEBAB  aq bawak moto ketar2 + goyang..dye jerit adekkkk duduk tu betol, jangan duk senget, naty jatuh,,, last2, dye tanye, reti bawak beskal x,, aq pon jawap, beskal pon kite naek goyang2, ni kan moto, lagi la goyang,, memang tension kak tu, HHAHA..

orang len kene maen lam litar 3 jam, aq n kakak2 tu , satu jam pon x sampai, bez kan,, haha,
now~ aq da pandai bwak moto, ahaha!!

Sunday, May 22, 2011

beza laki n pompuan kalo couple -,-

salam.......

hurm, ramai yg couple, tapi xnampak cam couple, ade jugak yg xcouple, tp orang ingat couple, hesh, penimpenim~  bagoz nye kalo org xtaw kite ni couple, kite ade chance tuk menjadi seorang PLAYER !! yeah, sangat2 best kalo dapat saketkan + mainkan prasaan orang, hee~
tp aq x ek, aq anti player !!! cegah sebelum kena,, ahha!


BEZA LAKI N POMPUAN

kalo laki la, dye x bape nk care sgt kot sal awek dye, kalo dye rase nak buat, dye buat,,dye xkesah da perasaan awek dye uh, sampai xgtaw lansom ape yg dye nak buat,, tp kalo pompuan, ape yg dye nak buat, mesti mintak izin ngan bf,, kan? macam laki bini dah,, padahal, bf tu xkesah pon pompuan tu nak buat ape, buat la ape yaang awk nak buat, asal awk bahagie~ yeah, tu yg laki slalu ckap,!!

laki suke amek adek angkat pompuan? coklat hack!! aq xsuke! memang laki suke amek adek angkat pompuan, konon nak jage aty budak pompuan tu + anggap dye cam adek,,pastu walling manje manje, sweet gituu,,, ngan awek sendiri xde pulak nak walling camtu, eh eh eh,, mu mu mu, laki laki yg kat luar sane, sedar x perbuatan mu tu, menyakitkan ati awek mu, memang la dye x ngadu yang dye xsuke yg mu ade adek angkat pompuan, tapi mu sendiri leh pikir, kalo awek mu ade abang angkat, pastu dye walling manje manje, guraw guraw sebijik macam mu manje ngan adek angkat mu, cane perasaan mu? komfem mu jelez+marah+saket ati+nak ngamuk+cari pasal =mintak putus.. tol x??

kalo pompuan a, dye akan jage aty boy dye sebaek yang boley,, xde pulak nak pikir, cane nk tipu boy dye,, nak saket kan atii ke pe ke,,tp kalo laki, selagi dye bley tipu, dye akan tipu, bile da kantoi, dye jwap, *saje nak test awk,* tolong la bf2 sekalian, jangan la sekali kali tipu awek, walaopon niat nak test awek, bimbang kepercayaan si awek tu hilang gitu je,,

dat's all... aq bukannye expert sangat bab2 couple niyh,, hee~

Saturday, May 21, 2011

badluck~

salam,

umo aq da 16, so aq nak nak nak nak, amek lesen, haha !! takkan awak je kot yang nak ade lesen, sy pon nak jugak! heee,,,, dapat lesen L pon jadi, tapi nk buat lesen L pon tak lepas !! kelat hack sungguh!!!!
aq bukan maen semangat agi bangon awal, nak jawap nye ujian kpp,, last dapat 36 je, HAHA! bale-bale~

nak taw nape aq dapat rendah??  meh tengok buku aq, kemas je, sebelom n selepas bace, LEBIU buku! ahhaa, sampai tak berani nak lipat langsong!!

member laki yg duk sebelah aq mase teori selase lepas, dye dapat 47/50  terer uh, katam awk, nape awk tak ajar sy hah? haha.., ari tu dalam kelas, awk tido kan? awk tersengguk-sengguk, aq igtkan dye ni pensan time tu, upenye tido~ alaa bale-bale~  tp awk boley lulus, cemerlang pulak tu, haha,, jelez mak!

btw, congrats,, name pe ntah,, yg penting stylo dye nih, hee,,,xpe2, kalo de jodoh kite jumpe agi neh, waaa plan nk buat date! like2!! hahaa,, *gatal*

Friday, May 20, 2011

aku jadi supersis minggu ni *jangan terkezut ! HAHA

salam..........

spt yg sedia maklum, sis aq dah bai bai ke sg.petani, ouch sedikit jelez sbb dekat ngan umah wan aqu, so kalo weekend pak su aq amek dye bawak balek arau, huh, sangatsangat jelez, takpe, 3 taun lagi, aq nk duk sane jugak, haha! sadis punye anak, sume lari tinggal mama ngan abah kt umah.

aq ngan adek aq xley ikot sebab ngah exam skrg, kalo x, aq yg 1st packing baju, nak balek kg, haish  !!! ,, mujo adek aq yg sorang ni, jenis dgr ckp, kalo tinggal yg kecik tu kat aq, memang demam aq jage dye, 5 hari kot aq kene jage dye nih, erm xrase sgt kot jage dye ni, aq balek sek lewat, same ngan adek aq, jumpe pon malam, makan?? haaaaa,, xpe order kat kedai depan umah, xpon kol je nenek aq yg duk depan umah, cakap je nak makan ape, haha! jahanam punye cucu, igt hotel ke ape umah tok aq tu,,

terase down la jugak exam tanpe family, nak study pon malas, nk bangon pagi pon takot, ngaaaa~  takot time bangon tu, jeng jeng jeng,, misteri nusantara,, ahaha !

Tuesday, May 17, 2011

beger tak sedap ke aq yg xde slera makan??

salam.......................


pasal smalam, bia kan, aq mmang lapa time tuh sbb xmakan malam, kebetulan abah aq kua maen badmnton, aq pesan kt dye suh beli beger, bese kalo aq demam, aq xkan pandang pon nasi k mee k, beger tetap d ati aq, TAPI kan, smalam, aq xle habiskan sute beger..tu makneeeenyeee...selera aq lari,,, lari sebab awk, ngaaaaa,,, see, awk bole buat sy ilang selera, waa betuah nye sye leh knal awk, sng2 j sy boley kurus, HUHU !!
n sebab  awk jugak, sy makan xkenyang kenyang !! baru aq paham nape yg org duk maksudkan, mandi x basah, makan x kenyang , tido xlena, skrg aq berpeluang rase tu sume, haish, awk ni bawak tuah jugak sebenanye, ..

sedih2 gok, p jgn layan pasaan ngat op, haha!

salam...........

ngox, td sedey kan maen, skrg hepi pulak, erm, tu la aq, sedey+benci+saket ati+geram, sume tu mmg aq rase aww, tapi aq mmg xley nk simpan lame2 kejap je,sehari je kot,, even ex aq kate mcam2 kat aq, smpai skrg aq xbuat musuh ngan dye, tp jgn harap aq tego mu, bia mu satu group ngan aq time maen teater, bwekk! *geli taw dok igt kt mu....heeee~  awok awok, mmg sy mrh awk, awk tnye sy syg dok awk an, sy syg awk, p sy takot, takot awk wt sy nanges agi, wekk, sy paling x suke kuar air mate sebab kekgi air dlm bdn sy dok cukup, bile awk tnye, hubungan kite skrg?sy nk jwp ape? sy takot sy xley nk caye awk macam dulu, bia dulu sy xbape nk cye pon awk an, ngee~
fyi- sy xkesah langsong awk ensem ke, xke, putih k muke tebakor men panas ke, sy xpandang lansong! plezzz jgn tipu sy ag pasni,
kwn o bf, sy pon doktaw, tggu sy mimpi nape time tido kekgi neh,

Monday, May 16, 2011

saye tak kuat

salam


sy x sangke akan jd gni,, sy mmg kenal ngan awk mlalui fb,,, dalam sehari sy terus caye kat awk, mmg salah sy, 30.12.2010. hari yg sgt2 bermakne bg sy, SEBAB dengan rasminye awk sy yg punye !  erm mmg awk xtaw perasaan sy kat awk, sy hepi sgt2 taw dpt knal ngan awk, apatah lagi awk jd hak sy, awk slalu text sy, kate, awk setie ngan sy, xkan menduekan sy, awk xnk tipu sy . awk nk sy jd yg halal tuk awk, awk nk sehidup semati ngan sy ketike susah ataupun sng, sy percaye sume kate2 awk tanpe sedikit pon prasaan ragu2 taw, tu mnunjukkan betape sayangnye n pecaye nye sy kt awk, dulu awk penah tipu sy, tp sy maafkan, tp bile sy bg peluang kedue kat awk, sy bg peluang bukan sbb sy kesian kat awk, tp ati sy btol2 ikhlas sygkan awk, sy x rela lepaskan awk, sy x siap tuk idop tnpe awk,,


selepas berbulan sy knal awk, sy makin knal ngan diri awk, kehidupan awk,..sy igt bile sy da knal awak, sy leh caye awk sepenuh ati sy,, tp HATI N PERASAAN SY SUME TU XLEH DIGUNE PAKAI !  malam ni bersamaan 16.5.2011 sy dpt taw awk tipu sy lagi, wah x sabar ape reaksi awk naty bile sy tnye, n sy jadi makin x sabar nk tgok jwapan awk, huhu..

bile sy tnye awk,knp awk tpu sy, awk boley je buat ayt selamber, nak nanges sy time tu awk taw dok !  tp sy pkir, ape gune sy menangis kerane awk, sdangkan awk selame ni hnye taw maenkan ati sy, buang mase sy, tp sesalan sy xbegune langsung, thanx to my sis sbb bgtaw pasal awk tipu sy, memang sy xcye, tp ape boley buat kan, manusie? lelaki sume same ! penipu macam xdok akal !! *sori kalo kasar, tp ape yg awk buat kt sy lagi kaso dari segi mental ! mujo sy ni penyabo, kalo x memang saket mental sy ..

sy cube xnk nanges krn laki, tp sy pon mcm puan laen jugak, ade ati dan perasaan, sy mmg xmo nanges, sbb kalo sy nanges, sy dlm kategori yg LEMAH ! sy xmo jd mcm tu, tp ape sy boley buat, sy nanges jugak ! MAMA, anak mama yg paling keras lam family boley nanges sebab LAKI ..

aq ngah exam, ape aq nk buat? redha n bnyk bedoa je la :)

nak kene rahsiekan jugak. ngee~

salam

 kpd macek2 saiia n semekk saia..ade sumting yg aq xkan bgtaw kat mu, maybe lpas 2-3 bulan, baru aq gtaw, sabo a neh, aq xmo gtaw awalawal sebab takot xdapat, mende yg aq dapat o xdapat lam 2-3 bulan agi uh? wait yaa sayam2 sekalian ~ aq saje gtaw intro je, sbb aq takot aq lupe ..ssungguhnye ADDA SEORG YG NYANYUK~... mu mu mu sume juz doakan aq tuk bejaye dh la ek, ok daaaaaa~

Thursday, May 12, 2011

dunia awak bukan dunia saya!

salam,

bertaun taun dh aq blaja math, bru skrg aq pasan, yg aq xdk chemistry langsung ngan subjek math, haha !  dop a dop a, wt lolok jew, aq kan sorg yg MALAS BERFIKIR dat's y aq xminat sbjek ni, kalo aq rajen, oke je kot, sejarah pon same, ni sebab aq jugak sorang yang MALAS MENGHAFAL+MEMBACA. haha,
sume mnde aq malas, ape yg aq rjin buat nye? hom, aq rajin kalo bab tengok tv + makan + lepaking.heeee..

Sunday, May 08, 2011

aq naek tensen nk jwp exam bile....

salam,

kite ni yg nk jwp exam mari debo perot dh, p yg aq xleh nk bla bile masok je kelas, sume duk study sampai xnak ckp lansom, hesh !

1> bile cg bg paper je, masing2 da start jwp, aq bru nk tulis name, *kesilapan ditujukan kt parents aq sbb name aq  panjang sgt !
2> bile nak jwp paper mt, lagi a... semangat aq nk jwp mkin membuak-buak, tp mber sebelah aq menjatuhkan smangat aq ngan tekan kuat2 calculator dye, *mu sorg j ke nk jwp ha?
3> aq garu2 pale aq yg xbape nak gatal sbb soklan sgt2 susah, tp mber sblah aq ni, laju je tgn dye nekan calculatornye. pulak tu jawapan penuh kat ruang jawapan. *paper add math !  time ni mmg aq tensen gile, nak nangis pon ade...
4> aq nak karang ayat, pastu ade budak bersin, hesh, agak2 a nak bersin o batuk pon, cover la siket ! ilang idea aq nk jawap exam der~
5> molek2 duk layan ke soklan yg cg edar uh, tibe2 cg kate, sori ye, ade pembetulan, dalam 3 soklan, eeee cg ni, dr td xmo baiki !
6> kite ni baru boley jwap siket, tp intai2 mber sbelah, waa...penuh satu page, pulak tu mintak ketas extra ngan cg, lgi aq nk nangis!
7> pen dakwat abes!, haa, yg ni mmg a,, pen itam aq mmg poblem kalo nk tulis panjang2, dakwat telekat kot, senang2 aq baling je, smpai patah, senangkan?

tu jew kot bedasarkan pengalaman aq a,

hohahoha. esk exam, study? OUTOUT !!!!

salam~

aq taw exam pon last minute aww, dengar2 org cite, 10hb la, 8hb la, last2 memang btol 8hb, tp aq amek langkah yg amat se'od, lansong xstudy, revision lg la! konon terer a, *bwekk! bile mama tnye, exam bile? ntah, lmbt agi kot, haha, *tipu sunat bg mengelakkan mama aq nyanyi !

esok aq ade 1 paper je, PAI hoh amek tos, bace2 zeruhzeruh (ganu mari)..offline2!! study, haish!

Tuesday, May 03, 2011

status yg tak masuk akal ! haha!

salam,

hom, start kelmarin, lam kelas aq asyik duk sebut nak kawen nak kawen, sampai kawan aq yg duk sbelah aq ni tension nak blaja,  hahhaa ! like it,...xtaw nape aq suke sgt sebut nk kawen.ade hikmah kah ?? hahaha, bwek :p 

pas2 tadi mase ceramah kat dewan, ustaz him ade sebut sal kawen, terus geng2 aq fokus kat aq, dye taw aq suke bab2 ni, haha ! mmg terbaek awop2 saia ! ahhaha !

semalam aq buat status kt FB, *mama, sy nak kawen,,* aq saje2 je buat, xsangke la plak ramai yg mengomennye,,, nampak sgt sume org nak kawen kan ? hahaha !

oke! teruskan smangat tuk mencari calon tuk buat suami ! hakpuiiiiimmm *gatal* ahhaha

Monday, May 02, 2011

nape awk cute sangat ha dalam video ni?? sweet aww

ha, sape yg aq maksudkan uh?
dye laki yg buad aq duk layan lagu sampai 10 x ulang tnpe rase jemu
tp lagu ni memang bez pon, memang xdpt dinafikan a, CEWAHX!
dalam video ni (all time low), siyez aq kenang gilervarvi kt awang ni,
p bile aq tgok pic dye kat mr.google, takdela ensem+macho cam lam video tu
nampak beno edit nye~ hahaha
sape laki yg aq maksudkan hom? dye la TOM PARKER..
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dye due dari kanan, huhu
2 dari kanan jugak..

laki yang pakai baju biru malam ni ensem2 lah! haha

salam

td aq ikot my sis pegi mydin mol je, dye nak g tukar p ntah kt lappy dye tuh, *jeles doe sis aq dpt lappy bru td* ngeee~ aq pegi dalam pukol 8 stengah, duk cakap2 ngan pocikk tu, sampai la kul 9 lebih, kene tunggu..puas aq tunggu, aq pon pegi la tengok kedai cd kat mydin uh, tup tup, dapat msj...sis aq suh pegi kat dye,time aq nk kuar kedai uh, aq nmpak la bdak pkai bju biru ni, ahha, semad2, cute2..putih2,,(oke, steady je time tuh)  bler aq sampai, dye xdop plak, eh mane plak semekk ni? hesh,, tengok2 dye duk cri aq, ahha, pulak tu dye kate letih cari aq, aq ni relax+cool leh cuci mate, hahaha,,, time kuar nak lepak kat mv, mmg penuh ngan dak laki a,, sbb mlm ni mu vs arsenal, arsenal menang 1-0..ahaha,,,
minum2, tuptup nmpk budak bju biru lagi, memang baju biru ni buat si pmakai nmpk cute op?? ahhaa,,,aq pom nk pakai bju kaler biru gk a pasni,,

notes>> { sedikit menggatal malam ni..ngee~ }

Sunday, May 01, 2011

geram ngan awak sbenanye nim

salam.

awk awk, awk duk walling ngan sape o? ngn saye ke? esh bukan...
abes ngan sape?? ngan kawan...ooo ngan kwan,,
kawan ke kalo luv u luv u?? tp awak xlyn kan bile dy kte luv k p ke,,,
mujo awak xlayan, kalo awk layan, memang senyum+ketawe riang sy pagi2 bute gni,
patot k sy igt balek mende lepas? x op? sy pon malas nak igt la mnde remeh temeh gini,
buat sy senyum sorg je...yeah, memang hepi kalo igt mnde2 yg awk buat dulu, grrrrrrrr

mood >> marah nim marah nim, huhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...