lebiu lha

Sunday, May 08, 2011

aq naek tensen nk jwp exam bile....

salam,

kite ni yg nk jwp exam mari debo perot dh, p yg aq xleh nk bla bile masok je kelas, sume duk study sampai xnak ckp lansom, hesh !

1> bile cg bg paper je, masing2 da start jwp, aq bru nk tulis name, *kesilapan ditujukan kt parents aq sbb name aq  panjang sgt !
2> bile nak jwp paper mt, lagi a... semangat aq nk jwp mkin membuak-buak, tp mber sebelah aq menjatuhkan smangat aq ngan tekan kuat2 calculator dye, *mu sorg j ke nk jwp ha?
3> aq garu2 pale aq yg xbape nak gatal sbb soklan sgt2 susah, tp mber sblah aq ni, laju je tgn dye nekan calculatornye. pulak tu jawapan penuh kat ruang jawapan. *paper add math !  time ni mmg aq tensen gile, nak nangis pon ade...
4> aq nak karang ayat, pastu ade budak bersin, hesh, agak2 a nak bersin o batuk pon, cover la siket ! ilang idea aq nk jawap exam der~
5> molek2 duk layan ke soklan yg cg edar uh, tibe2 cg kate, sori ye, ade pembetulan, dalam 3 soklan, eeee cg ni, dr td xmo baiki !
6> kite ni baru boley jwap siket, tp intai2 mber sbelah, waa...penuh satu page, pulak tu mintak ketas extra ngan cg, lgi aq nk nangis!
7> pen dakwat abes!, haa, yg ni mmg a,, pen itam aq mmg poblem kalo nk tulis panjang2, dakwat telekat kot, senang2 aq baling je, smpai patah, senangkan?

tu jew kot bedasarkan pengalaman aq a,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...