lebiu lha

Thursday, June 21, 2012

retak seribu :'(

Salam :)

da lame sgt kan aku x potpet kat cni. hee. rindu kao banyok-2 lah belog ku sayang.

* * * * * * * * * *

seriously aku tengah sedey. sedey sangat-2. xsangke orang yang paling aku sayang selame ni nekad tinggalkan aku. sedey kan ? sape xsedey kalo aku da couple ngan dy setaun lebey da. nak cecah 2 tahun da pon. bukannye kes besar or sape-2 ade buat salah. tapi sebab dy dgn tekadnye tuduh aku ni curang. aigooo ADDA nak curang? oh peliss la =.=  . aku la manusie paling setia bab percintaan kot. bukan perahsantan tapi kenyataan !!

sanggup dy cakap macam-2 kat aku. dulu mase nak kat aku macam-2 janji/ pujuk/ merayu/ sumpah tabur kat aku asal aku time dy dalam hidup aku. tapi sekarang? hanye tuhan yg tahu gane pasaan aku. layan aku baek + sweet bile mood oke and dalam sekelip mate dy bole mintak putus. argghh sape x terkilan kalo xbuat salah pape tp kena hukum sampai camni. adoii. memang kaum laki gini ek? pakai buang. tapi pepatah ni xsesuai kat aku. nape ek? sebabnye aku dgn si dye xpenah berjumpe mahupon berdating. dy cakap xnk jumpe sbb kitorg ajnabi. dy cakap belum masenye nk jumpe. tapi dy jumpe puan laen xpe. pelik kan ?

cukup la dy layan aku macam sampah sebelum ni. aku ni manusie jugak yg ade hati dan pasaan. bukannye barbie doll yang kaku xbernyawa + xde pasaan. aku nak jugak rase disayangi. yela remaje katekan. tapi sekali aku dipermainkan rase nye cukup la kot. susah da aku nak buke hati ni kat mane-2 laki. biar la orang kate aku ni xlaku ke ape. aku xnak hati n pasaan aku saket sebab sorg laki.

dah-2. xnak panjang-2. sedey nanti.
fuhh..lega cikit :)

wassalam. thnx for reading. ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...