lebiu lha

Sunday, January 30, 2011

deco deco deco!

30/1/2011 ? hehee, tarikh keramat bg aq sebenanye..y? haha, ari yg pling eppy kot dlm bulan januari ni xpon thun 2011 niy, hehe, ari ni, klas aq deco kelas, adoihh, geram aq, dh la xramai yg mri, nk cat ngat kelas ow, aq kan maen agi semangat..act, bkn sbb cat kelas yg bt aq jd eppy, ari nih jgak, aq dh stu bulan ngan dye, sape? hehe.bialah rasie k,

urm, aq nk cite sal td nih, xcited nih, oke, mule2, naek kelas dulu, then kuar sume barang2..mmg la, xkan nk bwk balek umh kan, huh, yg heran nye, mane boy? yg ade pompuan je..plik2, kol 4.30 kot, bdk laki bru smpai, hish puas aq tunggu, mujo fon aq niyh, bru charge, leh amik pic manyok2..
bdk laki smpai je, trus bg cat stu tin, hah, amik mu, pandapanda la mu kuca neh,







mu due org niyh ade skandal ek? haha


kalo nk ikotkan ati aq, sume pic yg aq amik td, aq nk ltk lam blog aq nih, haish..sbb sume nye lawa2..lpas boring cat kelas tuh, aq n aya ade idea baru, nk taw x ape? hee amik cat, lepuklepuk kat tapak tangan, then buat cop kt papan knyataan,.vandalisme ke kami? xkan. hehehe.aq brani cop tgn aq tu pon sbb naty kat blkg tu tmpal wallpaper jgk,




bersama lah lat, hehe




oke, dah? puas? hehe, nk tgok x bdk pompuan cat kelas?? haha.
jom!
.
.
.
.
.
.

eksyen je lebih mu 2org nih.



dh la tuh, bnyk sgt pic org len dr pic aq, jelesh! haha. urm lpas cat2 kelas ni, kene lah basuh lak kan, xkan nk bia je bekas2 ngn pit terbior lam kelas tu kan..aq n de geng pe agi, amik sume tu pegi cuci kt toilet, mujo sgt2 kelas aq, tepi toilet.haha..bkn sebarang kelas tuh 






k the end~

Tuesday, January 25, 2011

facebook akan ditutup? rekaan semate-mate!!!

pergghhh aq ni sedih gilergiler bile taw yg fb nk ttup, pergh ilang mood aq dlm seminggu tuh, sakit aty+frust nunggeng mcm org putus cinte,, pnh rase x? hish! kat sek pon isu fb nk ttup ni la dapat award..kategori ape? kategori yg paling hangat dibincangkan..haha!

acu mu sume bayang, aq pegi shopping bru nih, pas2 aq nmpak la kak ni tgh on9 fb, aq pon dgn slumbernye ckp
aq >> kak, on9 fb erk, ltk nme pe? heee
kak>> yela, buat ilg boring, nme? <..?/-+=~>eh btol k fb nk ttup? *tibetibe*
aq>> urm, dengardengar cite mmg la nk ttup, tp dlm paper bru ni, nafi yg fb nk ttup, hish! 


clear? aq xtipu la kes ni kuar paper

so, is it clear? jd mu mu sume, xyah risaw la psal fb nk ttup ke pe ke, mu sume leh setie ngn fb, jgn curang! i mean, xyh la nak buat rajin pegi buat akaun kt website len, p kalo mu dikategorikan sbg org yg rajin, go on je la,

Friday, January 21, 2011

sume tanpe dirancang

 21-1-2011, aq, mira,ila, pegi mesra mall, kt kemaman je, aq pom xsangke nk pegi mesra mall, sb bkn nye dekat, amek mase 2 jam jgk nk bleh ke smpai ke msra mall tuh, len la kalo g ngn fmily, kan kan kan...

pkol 9.30 pg td, fon aq bunyi, aq sngke kan org len antr msej, aik, kuarkuar name syazmira U. aq pom pelik, bt pe dye nk msj ngn aq, sdangkan aq ngn dye skrg nih, mcm hamster ngn kucing, cop! aq nk hamster, mu amik kucing eh, sb aq takot ngn kucing...upeupenye msj nak ajak pegi tgok wayang,
huh, aq pon xde mende nk buat, jd aq horhor je la, bile aq tnye, nk pegi kol bpe, dye kate, skrg, tp dye xciap ag, gile mu, aq xmandi pom lg time tuh, cptcpt aq g mandi, haha, songo nye la, huh,

msj ke msj (sume same kan,, name je yg len)

2 jam pjlanan tuh, ltih weh, msok je, aq n mira n ila duk jelingjeling, jeling kat sape? aahaha, bialah rhsie.huhu.
beli punye beli, tgok, bnyk la plk barang yg sme, haha, xpe, lg bnyk mende sme, lg aq suke, bile lgi nk bt prangai gilegile camni? nt bile abes sek, nk la beli mnde yg sme ngn org len? xkan, hee..

lpas jalanjalan, komfem perot pom mau diisi kan, kankan *keningkening*, aq pom singgah la kt foodcourt..sebelom makan! kene amik pic dulu, haha! mmg dh jd aktvti wajib kalo kuar ngn mber,
chicken rice (mujo ayam tu tak idop balek time aq makan)
lpas mkan, kiteorg pon g booked tket. huh, pnjg gile que, tiket mnde nih? tiket nk tgok movie ngek! haha, adoiii, nk taw x cite pew, hehe, cite 'khurafat' naek bulu rome aq time tgok cter tuh, komfem! menjerit+tutup mate! huhu, xsanggup aq nk tgok antu yg terlebey make-up tuh,(bia aq takot pom) huh, mira kene duk blakang sorangsorang, sian mu, tp bile aq tgok budak kecik yg dduk tepi mu, aq lega, coz, xkan mu nk jerit kan, malu sgt kalo mu mnjerit, budak tu tak, bile cite da start >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>the end....

otw balek tuh  singgah pantai tluk ktapang dulu, hish, bile mira anta aq kt umh, gile, aq nk jalan sorg, dh la gelap, bnyk plak pokok tinggitinggi..suke ati je mu jerit, -ada! atas pokok ow, haha, aq pom time luar pagar tuh, jalan agi, msok je lam pagar, brrooommm aq lari pecut!!!!..ahha! xprofessional pom, tp memadai la dgn malam yg gelap gugup tuh

Wednesday, January 19, 2011

anak perempuan gabungan..ngee~

hari ini bersamaan 19/1/2011, telah wujud satu 'gabungan anakanak perempuan' yg takdop talian darah merah langsong, tibetibe je terjadi mase cg haslira (cg mt) kate..sy ade keje, so awk sume buat keje sndri la ek, yeah, saat yg dinantinanti kan telah tibe! haha!

adda,qilah, alia, ain, azie, teha, telah rasmi menjadi 'anak gabungan perempuan' paham? nama kami, mu nk taw dop? aliafatiainaddalahzie. jelas? clear? ahha..mksud nye : alia+fatiha+ain+adda+qilah+azie..alamat umah kami: charonggalkahsongkah..haha, pelik jew an, meh aq nk translate bia mu mu mu sume paham,, chabang+durian burung+bukit tunggal+kuala bekah+losong+kuala bekah..haha..unik dop?

kami sume jd rapat bile dh duk skelas, tp, esok last day qilah duk klas sr..sobsobsob, mu xsyg aq op qilah. hish! sedih aq..jd xcomplete la anak perempuan gabungan nih..

hari nih aq demam! tp bile smpai sek, ilg trus demam aq nih, tp bile balek umah, jd lembik la pulop. pelikpelik..ptg td ade trening netbol. molek ade je aq maen..haha..smangat nk maen buat demam aq ilg, btol dop? anggukangguk..

Sunday, January 09, 2011

adda yg baru

msuk thun bru, prangai aq mkin brubah, brubah? hurm, yg aq prasan, skrg aq nih cpt majuk+nangis+syg org+terase, bia mber guraw pom, hish, plik kan, xpe, aq nk mu mu mu smue biase kan dri ngan prangai bru aq nih, biase la kan, mningkat remaje, xkan nk brperangai budak2 smpai ke tue, pas2 kate tue dh tp prangai kalah budak umo 6 thun. hurm,
tp kire ok la kan, skrg nih, aq bjop bt kputusan+pkir mase dpn, kalo dulu, aq pkir nk maen maen maen, skrg, xdh..hoh! btol dop, btol r tuh bt mase nih,

Friday, January 07, 2011

DIET TIME!!!!!! ngee

memandangkan skrg ni, rmai yg tgur aq makin berisi, tp ble dye kate aq brisi, dye siap puji plak, -adda, mu brisi gni, comel lah plop..gebu! hahaa...songo! aq nih dgr org kate aq mkin berisi ketoketo perot aq..jd mcm x seimbang je aq rse bile dh gemok nih..hish! tapi! nk kate aq nih gemok, berat aq turun 4KG la wey,,haha..tu yg aq xpuas aty,,pelikpelik..

skrg kt sek, time nk makan tuh, kejap sgt, dh la kat koperasi tuh pnuh ngan manusiamanusia yg grrrrr..hoho...kang aq suh 'PAPA S' pegi beli tuk aq kan melopong sume org trkezut! ahahhaa...kalo nk suh aq bli kat kantin sek, wos, sorysorysory,,aq xmo dh jejak kaki k kantin sek, tahun lpas bile aq start mkn kt kantin, harihari aq makan nasilemak+telur! hahaha, yg jadi mangse kene makan jgak, semek mira la, dye makan, aq mkan, last2 bdan makin brisi, xke giler ariari makan telur..

skrg niyh, time rhat, bli air je..huh! xckupxckup! hahaha..dh nk wt cmne, masa x mengizinkan..sdihsedih..

Sunday, January 02, 2011

padah ber'couple'

seriously, aq menyesal sgt2..nyesal? nape nih, org yg syg2 kat aq, tp aq siesie kan, skrg aq plk yg menanggung drite duk tgok dye epy ngan gurl laen, perghh mmg aty aq sakit sgt2..mmg aq xpnh rse cmni, tp awk brjaye bt sy rse cm ni, siyez, wlwpon sy xpnh syez ngn awk dlu, n trlalu skjap kite cple, n xde prasaan lgsung kt awk, tp ble tgok awk ngn gurl laen, sy xtaw npe yg skit sgt2 thp xmkn brger setaun.

then, bile da tgok status awk ngn gurl tuh married , mmg bikin aq panas tahap air mendidih r..aq bt cool j, xnak angin stu bdan xtaw ke motif..bile aq tgok dye on, aq pon antar kt chatbox, congrats da married, tu j aq bleh ckp, xnk pnjg2, kan merapu xtentu pasal!

time tuh aq bljar time hakikat yg dye da di-taken, tp nape lpas tuh awk ckp yg awk xsggup lpaskan sy ngn boy laen??? hish. sy tnye nape, awk ckp yg awk still syg sy, dh awk syg sy, nape awk cple ngn gurl laen, panas2! sje je kan nk bg sy harapan. cop2! harapan palsu? kan3

aq admit yg slame ni aq xpnh amik siyez langsung sal cple, y? sbb aq taw, kalo aq syg sseorang, mcm ni la jd nye. huh! hancur x terkutip aty aq..maybe ni sume plajaran bg aq kot, jgn mempermainkan prasaan org, kan dh kena batang idong sndri..lpas ni, klo aq nk cple pon, aq xnk maen2..boleh ke? i'm try...hee

Saturday, January 01, 2011

happy new year!!!

hepy new year, wah, bkan main smangat lg aq mlm nih, yela sape yg tak excited sambut thun bru kan?
aq punye punye tunggu, ting ting ting, tepat jam pukul 12 mlm, aq berlari kuar umah kononnye nak tgok bunge api, malangnye, tak nampak percikan langsung, dgr bunyi je, dgr bunyi pon jd la kan..hee..tak dpat tgok dgn mate sndri, aq tgok kut tv, cukup la nk puaskan ati aq yg smangat berkoba-koba sempena thun baru..

hurm tahun bru msti kena ade azam bru, wajah bru, kawan bru?(kekalkan yg lame n tmbah yg bru), impian bru,  boyfriend bru..ehhee..adoih, azam aq thun ni, nk study hard bia aq dpt tebus balik mistake aq psal rsult pmr tu time spm naty. wajah bru? suspen j dgr, bukan nye aq nk buat plastic surgery pon wey, umo da mningkat wjah ku smakin brubah, cewah, xd kaitan langsung! aq nk gtaw sbenar nye aq dh resigned jd librarian(pengawas p'pustakaan).kawan bru? hurm, esok ,luse, tula, hurm hri isnin sek @ t'ganu bru buke, so aq nih da naek form4 (16 tahun) dh, skejap j kan, mmg aq akan jumpe kwn bru, suasane bru, huh, xleh aq bayang dgn sape la aq semeja naty,  kalo dri form 1,2 ,3 aq dduk ngan fatiha syazila (teha) aq hrap thun nih aq still satu meja dgn dye, coz dye mmg taw aq nk blaja time mne n sembang time mne, tuh klebihan dye, hoho

aq hrap, aq still aktif dlm sports, sbb idop aq xsmpurna tnpe men sukan, huhu..giler, tgok org pegang bola netball je, kaki aq ni dah gerak2, sabo mek! thun ni, maybe aq kena handle netball under 18 n 15, last year under 15 aq yg handle, tp farah cptain under 18 yg bnyk tolong aq, so, thun niy, mmg aq kena hndle due2 kot, sbb under 15 tggal sorg je, tggal sorg je, y? hish, sb yg men under 15 thun lpas smue nye umo 15, xkan nk bia budak tu handle sorg2. mampus tggal gigi je kalo aq biakan..haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...