lebiu lha

Friday, January 21, 2011

sume tanpe dirancang

 21-1-2011, aq, mira,ila, pegi mesra mall, kt kemaman je, aq pom xsangke nk pegi mesra mall, sb bkn nye dekat, amek mase 2 jam jgk nk bleh ke smpai ke msra mall tuh, len la kalo g ngn fmily, kan kan kan...

pkol 9.30 pg td, fon aq bunyi, aq sngke kan org len antr msej, aik, kuarkuar name syazmira U. aq pom pelik, bt pe dye nk msj ngn aq, sdangkan aq ngn dye skrg nih, mcm hamster ngn kucing, cop! aq nk hamster, mu amik kucing eh, sb aq takot ngn kucing...upeupenye msj nak ajak pegi tgok wayang,
huh, aq pon xde mende nk buat, jd aq horhor je la, bile aq tnye, nk pegi kol bpe, dye kate, skrg, tp dye xciap ag, gile mu, aq xmandi pom lg time tuh, cptcpt aq g mandi, haha, songo nye la, huh,

msj ke msj (sume same kan,, name je yg len)

2 jam pjlanan tuh, ltih weh, msok je, aq n mira n ila duk jelingjeling, jeling kat sape? aahaha, bialah rhsie.huhu.
beli punye beli, tgok, bnyk la plk barang yg sme, haha, xpe, lg bnyk mende sme, lg aq suke, bile lgi nk bt prangai gilegile camni? nt bile abes sek, nk la beli mnde yg sme ngn org len? xkan, hee..

lpas jalanjalan, komfem perot pom mau diisi kan, kankan *keningkening*, aq pom singgah la kt foodcourt..sebelom makan! kene amik pic dulu, haha! mmg dh jd aktvti wajib kalo kuar ngn mber,
chicken rice (mujo ayam tu tak idop balek time aq makan)
lpas mkan, kiteorg pon g booked tket. huh, pnjg gile que, tiket mnde nih? tiket nk tgok movie ngek! haha, adoiii, nk taw x cite pew, hehe, cite 'khurafat' naek bulu rome aq time tgok cter tuh, komfem! menjerit+tutup mate! huhu, xsanggup aq nk tgok antu yg terlebey make-up tuh,(bia aq takot pom) huh, mira kene duk blakang sorangsorang, sian mu, tp bile aq tgok budak kecik yg dduk tepi mu, aq lega, coz, xkan mu nk jerit kan, malu sgt kalo mu mnjerit, budak tu tak, bile cite da start >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>the end....

otw balek tuh  singgah pantai tluk ktapang dulu, hish, bile mira anta aq kt umh, gile, aq nk jalan sorg, dh la gelap, bnyk plak pokok tinggitinggi..suke ati je mu jerit, -ada! atas pokok ow, haha, aq pom time luar pagar tuh, jalan agi, msok je lam pagar, brrooommm aq lari pecut!!!!..ahha! xprofessional pom, tp memadai la dgn malam yg gelap gugup tuh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...