lebiu lha

Thursday, February 24, 2011

leloh rage

bez weh olahrage thun nih, satu hari duk kat sek, erm xmandi smpai ke ptg! haha. sape xmandi angkat tgn. huh, komfem failed! mcm x olahrage pom aq tgok, pagi tuh, maen je, pas2 yg xterlibat ikut panda mu la nk bt mnde pon, cg x amek kesah lansom, ade yg balek pukol 10.30pg, abes, aq ni? aq pom nk balek jgak, xaci3!!!

XTVTI PALING BEZ
berjemur tengah2 padang time panas deringdering la yg pling bez., haha, pelik j dengar..holla, nk tgok nye org lari, sanggup dduk tepi trek, sombong xmo duk lam khemah.ahaha! gilak nk dduk lam khemah, penuh ngan manusiemanusie yg aq xknal, eh, aq knal, tp x ngam je, mls r nk buat sesi temu ramah,

dlm awopawop saia, aq ngan kilah je kot yg msok acare, yg laen mri bg sokongan. hoh jd cheers r mu sume!
ramai kan awop saia. puak yg ade ahli pling ramai kt sek, tiade tandingan!







ACARE YG MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT!

RANKING 1>> ACARE TARIK TALI

see..sume pljar sanggup dduk sematemate nk tgok org trik tali


hahaha, klakar gilergiler muke sorgsorg, smpai suke sorgsorg aq bile tgok pic nih, yg berkenaan lam pic ni, tolom jgn marah sy..heee..mane xklakar nye, muke ru, berkerut skali, mulot ngange luasluas mcm nk makan brger je eh...








RANKING 2>> ACARE LARIAN CIKGU LAKI



RANKING 3>> ACARE LOMPAT TINGGI LAKI 18


acare yg aq msuk tuh start kol 5, wos! mujo xpanas mane time tuh, nk mendungmendung maen dlm dewan r ! huhuhu..alhamdulillah mng, dpt emas, TAPI ! nape cg xbagi medal agi hah? beci aq, acare laen abes je maen trus je dpt, xpe2, sabo ada sabo, ahad ni cg bg kt dewan, hee..cg xbg ptg tu sbb xsempat lwat dh time tu. dah pukol 6, acare pntup x start agi, cabutan betuah pon xbuat agi..

hor bile buat cabutan betuah, yg trlibatnye peserta je, yg xmaen ow, jgn mimpi leh dpt r, ahaha...kebanyakan dpt hamper la, 2 je hadiah istmewa. 2 buah basikal! ahaha..
sape yg betuah sgt ow. ni dye :-

hotos, ct aishah dpr beskal dop taram! tahniah!!!

hasilnye, kulit aq jd bebelangbelang stlh brjemur slame 2 hari! anda berjaya ada!, haha! mcm bendera dh aq tgk, mmg comel! grrrrrrrrr

Tuesday, February 22, 2011

sekali aq kate xnk, aq xnk r, phm?

hom, aq kan main agi bwk buku text addmath+mt+english+kimia..punye la brt beg aq, yela, bese2 aq tggal je buku text tu dalam meja, tetibe rase nk kosongkan meja, almaklumla meja aq penuh ngan buku..nampak sgt aq ni malas nk bwak balek buku...erm, yg buat aq suke, (suke gop la) pukol 10.40 tu ade pengumuman, pelik, time gini pon buat pgumuman, cg kate, 'sume pelajar dibenarkan rehat sekarang' wah! perot aq da bebunyi, taw2 je aq lapa..hurm, pas2 ade lagik skali pgumuman, cg kate 'lepas rehat terus pegi dewan' yg tu bt aq melompat-lompat pe kere telepas! haha! gilak, omwork kimia aq xsiap agi, mmg bgoz sesangat la kene g dewan pas rehat..

smpai j kt dewan, mmg mcm zoo tebiar je aq tgok, yg ponteng, biakan. dye nk panjat pagar sek sb kt umah dye xde pagar. kesian! xyoh mari sek r kalo rse nk ponteng sgt ow..geram weh,.pas2 cg pecahkan setiap umah sukan yg amek bahagian lam acare olahrage n perbarisan..aq pon kuar la ngan aya cipit duk tepi dewan, semek mira! sori tggal mu dlm dewan sorg..

PART YANG PALING AQ BENCY!

time nk bagi kain op, yg ade tulis no acare kite maen tu, yg laki biarkan, yg pompuan cg yg bagi..eh xsempat nk bagi, pompuan 18 xde peserta, APE KES?? tetibe cg maznah panggil name aq, so aq bangon then jalan gedek gedek pegi kat cg kat depan, wah! abes sume org tgok..*blushing*...cg tengok name aq ade kat list 4x100, jd dye nak aq maen tuk acare 200meter, kalo 4x200 aq nak jgak..dye pakse aq, aq da ckp yang aq ni xlarat n xleh gi 200m ow, aq pom ngelak, aq ckp, 'cg, sy dah msok acare len, bkn 4x100 j, lompat jauh pon sy maen' boleh cg tu jawapp 'ala lompat jauh bukannye letih pon kan'.. aq pon snyp je, aq ckp TAKNAK CG! aq pom trus duduk ngan aya kat bwh,..
                                                                 -
                                                                 -
                                                                 -
ptg td, aq pegi sek, nk tgok org lari2, hom, tetibe aya bg kain yg ade no tu kat aq, aq heran, event aq pg esok kalo x silap..hish..herm, dlm pukol 5.15 kot, ade cg mari kat aq, dye ckp, 'awk maen acare 200m kan,?' gilak! terkezut perot aq dgr..aha! ngek ngok ngik nguk! aq xmo lari 200m,...200m tuh der, bkn 50m! aq tolak la pinangan cg tuh, tp cg tuh xbg aq tolak, aq pon trus menolak..hamende nih? aq ckp kt cg tuh, 'mmg la name sy, tp sy xckp yg sy nk maen pon. agipon sy xready lansom+xmo maen pon' cg tuh jawap 'ala maen je la, alang2 name awk dh ade' layan aq, aq xboh sudoh r!

hermmm, aq tolak pinangan cg tuh, biala dye cri org laen yg lebih layak..aq ngan ira ngan aya cipit pon dduk tepi trek duk sorak2 tuk umah kuning..*gedik? ade aq kesah? heee*

Friday, February 18, 2011

dpt jgk release tension. huh!

huh, dah lme giler2 aq tak updte blog nih, aq oweys bukak, tp x updte j, xde pe nk post..cmne nk post,pkiran kusut kalah rmbut aq yg x trurus nih..hee..

td aq ade ajk mber aq sorg nih pegi stadium gong badak, aq nk ajk dye tgok kete drift, almaklum la, aq kecian kt dye, asyik denga cite dr mulut aq j, tak pnah tgok ngn mate sndri..mmg weekend abah aq akan ajk fmily tersinta dye nih kuar amik angin. aq pon ngan senang ati ajk semek..oke. dye pom yer yer je la mnde aq ckp tu,
eh tibe2 msj kt aq kate xdpt pegi, ade hal. sori..haha, hamende mu nih ha, aq kan maen lgi ajak mu. tbe2 xjd..

yg buat aq nk gelak sorg2 nye, ade ke patot dye msj aq, ada, mu nk ikot aq x, aq nk pegi gb, bkn ade drift je taw, bnyk ag event ari ni, ade band yg dtg nk bt concert, dh dye ckp cmtu, aq kene la tnye mama dlu, kebetulan sgt2, ari ni, abah aq xmo pegi gb sb dye pegi stadium tgok chong wei men bdminton, ho! chong wei, tan boon heong, kien kiat mri ganu..haha, aq nk gi, aq nk gi!!!

aq pom jd la ikot mira pegi gb, hah, smpai kt gb, xdop org pon? pelik ni...hish! upeupenye, dye bt kat blkg stadium..ahaha..hor g amik u-turn balik, mmg rajin kakak mu mira, aq suke! smpai je, bkn maen smangat ni nk tgok ad pe, pergghhh sume event da abes. ngok! bency aq,,so, tnpe mlengahkan mase, jom pegi pntai tluk ktapang..jom3!!

smpai je, fuhh jem! pnuh ngan kete, nk parking kan maen agi susah! oke..dh siap prking, adamira+ila. pegi cri batu besaw yg comey+menghadap matahari yg panas terik x brape nk pnas. hor jupe pom batu yg dicaricari tuh,,hor, duk ctu, mule la kuar luahan prasaan..cewah! mnyk sgt cte yg trpendam..yela, nk cte kat sekola, skrg aq mira ila bkn skelas dh, huh..smbil2 duk cite tuh, dpt la rlease tension ni. tgok pntai, tenang gile vavi aq ase, sume poblem ltk lam laut dlu..

cite punye cite, amik tos, kol 6.30 dh, pic x amek agi, hahaha! tipu kalo x amik pic an, mmg kene amik!
stelah sekian lame x pose ngn mu semek!   
yeah, twin yg love each other. rite? hee

lpas amik pic, trus blek..

Friday, February 04, 2011

outing lagik+pic

smlam aq n de geng kuar tuk kali k bape ek, tp xlame la, skejap j, sb mse x mgizinkan, bayangkan, kol 3 pegi, nk blek kol 5.30..sempat k nk lpas rndu? hesh! mcm bese, lepak kt mcD, makan2,amik pic..hah! amek pic? hehe..aq nk msok fb pic outing for this time pon jd trbantut sb tenet jem, haiyya! saje nk bg aq membebel sorg dri. nk tgok pic tak? 

jom men scroll-scroll
.
.
.
.
.
 .
lunch time!
 








dah kenyang mamam, ktorg pon g jln2, cuci mate, stelah 2bulan tak hangout.bunyi mcm xley hidop tnpe kuar.haha..macammacam ank dare zman skrg nih...aq rase la, time tuk makan tu kejap je, nk posing tu yg makan mase berjam-jam! 
jom tgok pic yg len..jomjom!



mujo paip tu xpatah time aq dduk.hehe,

we r twins! yaww

ignore the behind.haha!

camera yg mne stu nih? hish,

korg bleh bt cmni?xkan.haha

satu ag, sblom balek uh, ktorg ad buat button bdge..comey auww..tp xciap agi, nk amik pic cm ne, huh, next time ya..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...