lebiu lha

Friday, February 18, 2011

dpt jgk release tension. huh!

huh, dah lme giler2 aq tak updte blog nih, aq oweys bukak, tp x updte j, xde pe nk post..cmne nk post,pkiran kusut kalah rmbut aq yg x trurus nih..hee..

td aq ade ajk mber aq sorg nih pegi stadium gong badak, aq nk ajk dye tgok kete drift, almaklum la, aq kecian kt dye, asyik denga cite dr mulut aq j, tak pnah tgok ngn mate sndri..mmg weekend abah aq akan ajk fmily tersinta dye nih kuar amik angin. aq pon ngan senang ati ajk semek..oke. dye pom yer yer je la mnde aq ckp tu,
eh tibe2 msj kt aq kate xdpt pegi, ade hal. sori..haha, hamende mu nih ha, aq kan maen lgi ajak mu. tbe2 xjd..

yg buat aq nk gelak sorg2 nye, ade ke patot dye msj aq, ada, mu nk ikot aq x, aq nk pegi gb, bkn ade drift je taw, bnyk ag event ari ni, ade band yg dtg nk bt concert, dh dye ckp cmtu, aq kene la tnye mama dlu, kebetulan sgt2, ari ni, abah aq xmo pegi gb sb dye pegi stadium tgok chong wei men bdminton, ho! chong wei, tan boon heong, kien kiat mri ganu..haha, aq nk gi, aq nk gi!!!

aq pom jd la ikot mira pegi gb, hah, smpai kt gb, xdop org pon? pelik ni...hish! upeupenye, dye bt kat blkg stadium..ahaha..hor g amik u-turn balik, mmg rajin kakak mu mira, aq suke! smpai je, bkn maen smangat ni nk tgok ad pe, pergghhh sume event da abes. ngok! bency aq,,so, tnpe mlengahkan mase, jom pegi pntai tluk ktapang..jom3!!

smpai je, fuhh jem! pnuh ngan kete, nk parking kan maen agi susah! oke..dh siap prking, adamira+ila. pegi cri batu besaw yg comey+menghadap matahari yg panas terik x brape nk pnas. hor jupe pom batu yg dicaricari tuh,,hor, duk ctu, mule la kuar luahan prasaan..cewah! mnyk sgt cte yg trpendam..yela, nk cte kat sekola, skrg aq mira ila bkn skelas dh, huh..smbil2 duk cite tuh, dpt la rlease tension ni. tgok pntai, tenang gile vavi aq ase, sume poblem ltk lam laut dlu..

cite punye cite, amik tos, kol 6.30 dh, pic x amek agi, hahaha! tipu kalo x amik pic an, mmg kene amik!
stelah sekian lame x pose ngn mu semek!   
yeah, twin yg love each other. rite? hee

lpas amik pic, trus blek..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...