lebiu lha

Tuesday, February 22, 2011

sekali aq kate xnk, aq xnk r, phm?

hom, aq kan main agi bwk buku text addmath+mt+english+kimia..punye la brt beg aq, yela, bese2 aq tggal je buku text tu dalam meja, tetibe rase nk kosongkan meja, almaklumla meja aq penuh ngan buku..nampak sgt aq ni malas nk bwak balek buku...erm, yg buat aq suke, (suke gop la) pukol 10.40 tu ade pengumuman, pelik, time gini pon buat pgumuman, cg kate, 'sume pelajar dibenarkan rehat sekarang' wah! perot aq da bebunyi, taw2 je aq lapa..hurm, pas2 ade lagik skali pgumuman, cg kate 'lepas rehat terus pegi dewan' yg tu bt aq melompat-lompat pe kere telepas! haha! gilak, omwork kimia aq xsiap agi, mmg bgoz sesangat la kene g dewan pas rehat..

smpai j kt dewan, mmg mcm zoo tebiar je aq tgok, yg ponteng, biakan. dye nk panjat pagar sek sb kt umah dye xde pagar. kesian! xyoh mari sek r kalo rse nk ponteng sgt ow..geram weh,.pas2 cg pecahkan setiap umah sukan yg amek bahagian lam acare olahrage n perbarisan..aq pon kuar la ngan aya cipit duk tepi dewan, semek mira! sori tggal mu dlm dewan sorg..

PART YANG PALING AQ BENCY!

time nk bagi kain op, yg ade tulis no acare kite maen tu, yg laki biarkan, yg pompuan cg yg bagi..eh xsempat nk bagi, pompuan 18 xde peserta, APE KES?? tetibe cg maznah panggil name aq, so aq bangon then jalan gedek gedek pegi kat cg kat depan, wah! abes sume org tgok..*blushing*...cg tengok name aq ade kat list 4x100, jd dye nak aq maen tuk acare 200meter, kalo 4x200 aq nak jgak..dye pakse aq, aq da ckp yang aq ni xlarat n xleh gi 200m ow, aq pom ngelak, aq ckp, 'cg, sy dah msok acare len, bkn 4x100 j, lompat jauh pon sy maen' boleh cg tu jawapp 'ala lompat jauh bukannye letih pon kan'.. aq pon snyp je, aq ckp TAKNAK CG! aq pom trus duduk ngan aya kat bwh,..
                                                                 -
                                                                 -
                                                                 -
ptg td, aq pegi sek, nk tgok org lari2, hom, tetibe aya bg kain yg ade no tu kat aq, aq heran, event aq pg esok kalo x silap..hish..herm, dlm pukol 5.15 kot, ade cg mari kat aq, dye ckp, 'awk maen acare 200m kan,?' gilak! terkezut perot aq dgr..aha! ngek ngok ngik nguk! aq xmo lari 200m,...200m tuh der, bkn 50m! aq tolak la pinangan cg tuh, tp cg tuh xbg aq tolak, aq pon trus menolak..hamende nih? aq ckp kt cg tuh, 'mmg la name sy, tp sy xckp yg sy nk maen pon. agipon sy xready lansom+xmo maen pon' cg tuh jawap 'ala maen je la, alang2 name awk dh ade' layan aq, aq xboh sudoh r!

hermmm, aq tolak pinangan cg tuh, biala dye cri org laen yg lebih layak..aq ngan ira ngan aya cipit pon dduk tepi trek duk sorak2 tuk umah kuning..*gedik? ade aq kesah? heee*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...