lebiu lha

Sunday, December 25, 2011

untung kan kalo ade bf yg setia

assalamualaikum....

sebelum mate ni mencurahkan beribu tan air , lagi baik aku taip taip taip je kat belog aku nih. sape sangke orang yang kite pecaye selame ni aniaye kite kan? erti kate laen boyfriend la kan. tapi bukan calang2 boyfriend la, ofkos special. walaupun dia ni special bagi aku, sekali pon aku x penah tengok dia depan mate aku, dat's y dia dgn senang2 hati tipu aq. bukan sekali, bukan dua kali, tapi dah berkali-kali.

bile ajak jumpe macam2 excuse dia bagi. macam la duduk beribu batu dai aku. ish. tapi tapi aku x maksudkan yg aku nk sangat date dgn dia. cukup la sekadar taw dia ni betol2 wujud dan betol2 ikhlas dengan aku.bile aku ajak jumpe je, mesti alasan yg same dia bagi. belom masenye lagi kite jumpe. oh lelaki, kalo betol2 wujud, tunjuk la yg diri tu mmg betol2 wujud.  pening aku pkir, dengan sape la aku couple selame ni.

yg buat aku terkejutnye, bile aku bukak fb dy, tengok dia buat relationship dgn pompuan laen, nk explain ape lagi syg weh? kalo  mmg niat nak tayang kat orang tu, xpayah nk explain bagai kat aku ni, kite couple da nak dekat setahun, tinggal bape ari je lagi bia cukup setahun. hish.

sampai aty awak kan :'(

Friday, December 09, 2011

kerap pulak kita berjumpe kan pacik

Assalamualaikum

FYI,  masuk hari ni da 3 kali aku jumpe pacik ni. Sape pacik tu, dia tu pak polisi yg hampir nak saman aku dengan bff aku dulu. Ekceli tak kena saman pon. hihi. Boleh dia senyum sinis bile tengok aku, ish orang tue ni. Taw la dulu aku buat salah, tapi sekarang aku da ade lesen la. Tak payah nak senyum-senyum gedik la pacik oii.. 

Yang buat aku seram tengok pacik ni, sebabnye aku takut dia nak saman aku balik. Eh boleh ke dia buat camtu? hoho. simpang malaikat 44 mintak dijauhkan la yer  :D

Mintak-mintak lepas ni kite tak jumpe da yer pacik . Dupdapdupdap jantung sy bile nampak pacik tahu.hihi.

Wednesday, December 07, 2011

Bunyi ape pulak ni

Assalamualaikum

Musim cuti sekolah (maklum la aq masih sekolah), kompem aq tido lambat, sebabnye nak makan tengah malam. Aq pon xtahu sejak bile makan tengah malam ni jadi aktiviti fevret aq. Mungkin makin lewat kite makan, makin bertambah awek mude kot. ahh petue xleh pakai. Muke aq makin kusut ade la. 

Tapi tapi tapi  bukan ni yang aq nak cite. Aq nak cite  mase aq nak tido. Jeng jeng jeng. Aq masuk bilik pukul 2.30 pagi. Baring-baring, golek-golek, pusing  kiri xbole tido, pusing kanan pon xbole nak tido. Last-last kua bunyi KLIK KLIK KLIK. Ape kemenda tuh. oh amma, mandati, margale, jantung aq sure denyut dengan lajunye, takut aq hanye tuhan yg tahu. Baru aq pasan, upe-upenye aq ni penakut. Ish3. 

Bunyi tu still x benti, aq pon pe lagi. bace la ayt kursi. Pastu senyap la kejap. Bile aq bangun n bukak lampu. citz cicak upenye. Patutla bulu roma aq x naek td. HAHA

Monday, December 05, 2011

lepak dengan 'dia'

salam

weeeeeeee, akhirnye saat yang dinanti-nantikan telah tibe, aq jumpe jugak dgn 'dia' setelah rindu bermaharajalela dalam diri ni. aq rindu mu tahu?  punye la skema ayat aq buat demi mu semek, haha

seriously aq memang rindu mu tahap lapar perut mu tahu? bile la aq dapat jumpe mu, tibe-tibe mu ajak aq kuar disebabkan *tettttt* (rahsia tetap rahsia) . x sangke la pulak kite kua berdue, kan kan ;)
amacam bile berdue ngan aq, takot? bez? seram? yang pasti kite disahkan gile kejap, HAHA

lame kan kite kua, dai tengah hari sampai malam ,about 7 hours. memang lepas rindu terus op, hihi. 
bile kite lepak at mcD , kite x care da orang lain, yg penting bole amek *tuuttt* HAHA
sanggup pegi mcD semate-mate nak amek *tuttt* haha, mu ni macam-macam la semek.

aq da ngaku aq rindu mu kan, n... bagi mengelakkan mu terus mengembang aq stop dulu yer, hehe.
next time kite date ber'due' lagi keyh, 
enjoy !! wink ;)


bayi 1 bulan dirogol

dah macam takde orang laen ke sampai bayi pon jadi mangsa? bayi berumur 1 bulan pon dia nak?
atau kat dunia ni memang da takde manusia yang nak kan dia, adoii, aq pon x brape nak paham, kesian bayi yg x bersalah. Dah la kena rogol, dia siap seksa bayi tu, mangkuk ayun mu ni, takde pasaan n belas kasihan langsung, 

info kat sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...