lebiu lha

Sunday, October 17, 2010

pmr da lpas, s0 lpas pmr kitew nk buat apew??

hoho..last day exam, sbjek khb aq amik ert, aq rse mmg fuhhh lega, rse cam ilang beban...tapi, ble da x blaja,aq tataw nk buat ap..klaw pegi sek bknnye ad aktvti sgt p0n,,baek xyah peg sek..tp law x pegi sek nk buat ape kat umah, tgok tv? mkn? tdow? on fb? hohoho...gmuk la aq..ahk9.
jd bosan la..bler mood diet aq dtg, mber2 plak ajak kuar mkan..xkn nk tolak kan..hehe
jd tension la plak ble tataw nk buat pape ni...dlu tme nk amik exm, tension sbb blaja, tp skrg ni tension sbb tataw nk buat pape,..lawak an? hhuhu..
s0, mai kite pkat on fb/tgged/ym rmai2 bia x bowink k..huhu
k la da tade ayat niyh..
c yaa

Sunday, October 10, 2010

aq? ttg dri aq?

1st, salam tuk 0rg muslim n slm sejahtera tuk non-muslim..name sebenar aq ikut i/c NUR AIMAN ADAWIYYAH BT HASHIM..ramai yg tnye, eh bkn aiman tuk laki2 je kew? aq p0n confuse gak pd mule2 nya, tp, lpas aq tnye mama aq, dye ckp, nme tuh penuh dgn maksud...mksud ap erk? okeh2, nur=cahaya, aiman=yg bertuah, adawiyyah=(lupew da) naty tnye blik..hehe

aq lhir pd 23 april 1995...thun ni(2010) umur aq dh 15 thun..tue da aq..berat normal aq 45kg, n tme aq mkn bnyok maka berat aq p0n mningkat sbanyak 48kg! w0w! beratnye..eh mcm buat hyp0thesis la lak..hehehe..tggi aq skrg 165cm..xtaw la tkot nk m'besar lg pasni..ehehhe..aq adew 4 0rg adeq bradeq..aq adew along(kakak sulong) nme dye nur aimi athirah, n aq angah(ank yg ke-2) n adeq arwah mohammad yg tlh kmbali k rahmatullah sjak dye kcik lagi, n abang( adeq aq yg ke-3) syakir dan yg t'akhir syabil(adeq yg pling bongsu) yg pling ngade smue amik k syabil r..kakak aq um0 dye 17 thun diz year, aq 15, adeq aq syakir 9, n syabil 5..aq sbenar nye nk sgt2 adeq p0mpuan, xleh adeq p0mpuan adeq laki aq tuh aq peg make up..ahhaha

aq sek tadika kat tadika yayasan t'ganu, then, msuk j umur 7 thun, aq sek keb sultan sulaiman1..taw kan sek tu kat mne..huhu..mse aq naik ting.1 aq msuk sek men keb sultan ahmad...1st aq msuk sek tu, aq tgok j skeliling aq, aq j wakil dr sek ss1...mmg aq terase r cm ne keseorangan time tuh..tp mjur la aq niyh jnis peramah gak la wlwp0n rmai yg kate aq niyh SOMBONG n X FRENDLY..dyeorg ckp cm tu sbb dyeorg xknal siape aq..acecece, s0 siapa aq?? ahhaha..kawan per-1 aq kat sk tu si bdk yg b'nme nur shahirah abdul rahman..sape2 yg sk sultan ahmad, msti taw kan sape dye...hehhe

lpas 1 kwn ke 1 kwn, skrg aq adew ramai kwn..i like it !! wah cam lgu enrique lah plak..kat sek, aq mrupakan sorg yg aktif b'sukan..antaranya: jeng3....aq maen netball n badminton..kat sek aq lah kapten lam psukan netbal, n aq lah shooter nye..smue yg b'kaitan dgn netball aq yg kne handle, maybe sbb aq yg pling b'pengalaman kot sal netball kt sek tuh..aq adew bad habits law tgh main netbal, law ad training/trnament, aq akan buke klas VOKAL..msti taw ap mksudnye kan..ahhaha...MENJERIT la, ap lg..klaw bdminton plak, aq maen double, partner aq aqilah, dye tuh kecik dr aq, mklum la aq ni tggi, ad kew patot tme maen, aq yg tggi ni dduk d dpn, dye yg rendah duduk d blkang..da brape kali da kpale aq ni kne smash! adoiii...

k la, stakt ni j la dlu keh, jumpe lg, tatattatatta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...