lebiu lha

Saturday, January 01, 2011

happy new year!!!

hepy new year, wah, bkan main smangat lg aq mlm nih, yela sape yg tak excited sambut thun bru kan?
aq punye punye tunggu, ting ting ting, tepat jam pukul 12 mlm, aq berlari kuar umah kononnye nak tgok bunge api, malangnye, tak nampak percikan langsung, dgr bunyi je, dgr bunyi pon jd la kan..hee..tak dpat tgok dgn mate sndri, aq tgok kut tv, cukup la nk puaskan ati aq yg smangat berkoba-koba sempena thun baru..

hurm tahun bru msti kena ade azam bru, wajah bru, kawan bru?(kekalkan yg lame n tmbah yg bru), impian bru,  boyfriend bru..ehhee..adoih, azam aq thun ni, nk study hard bia aq dpt tebus balik mistake aq psal rsult pmr tu time spm naty. wajah bru? suspen j dgr, bukan nye aq nk buat plastic surgery pon wey, umo da mningkat wjah ku smakin brubah, cewah, xd kaitan langsung! aq nk gtaw sbenar nye aq dh resigned jd librarian(pengawas p'pustakaan).kawan bru? hurm, esok ,luse, tula, hurm hri isnin sek @ t'ganu bru buke, so aq nih da naek form4 (16 tahun) dh, skejap j kan, mmg aq akan jumpe kwn bru, suasane bru, huh, xleh aq bayang dgn sape la aq semeja naty,  kalo dri form 1,2 ,3 aq dduk ngan fatiha syazila (teha) aq hrap thun nih aq still satu meja dgn dye, coz dye mmg taw aq nk blaja time mne n sembang time mne, tuh klebihan dye, hoho

aq hrap, aq still aktif dlm sports, sbb idop aq xsmpurna tnpe men sukan, huhu..giler, tgok org pegang bola netball je, kaki aq ni dah gerak2, sabo mek! thun ni, maybe aq kena handle netball under 18 n 15, last year under 15 aq yg handle, tp farah cptain under 18 yg bnyk tolong aq, so, thun niy, mmg aq kena hndle due2 kot, sbb under 15 tggal sorg je, tggal sorg je, y? hish, sb yg men under 15 thun lpas smue nye umo 15, xkan nk bia budak tu handle sorg2. mampus tggal gigi je kalo aq biakan..haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...