lebiu lha

Thursday, May 26, 2011

gogeh gi a,, HAHA !!

salam...


td aq x pegi sek...nape???
1st >> hari ni memang x blajar sbb ustaz kat sek aq tu pencen, so sek buat majlis pepisahan,
2nd >> aq nak buat lesen,, gagagagaga~ yeah, btol x tipu,
aq dah lulus ujian komputer aritu,, jgn terkezut !! haha..
fyi.. aq memang TAK RETI LANGSONG bawak moto,, ahha!
sampai je kat bitara,, aq pon macam bese, cari kakak2 yg xpandai bawak moto cam aq,
kebetulan, kak yg teori skali ngan aq aritu, amek jugak hari ni,, so, ade teman a, kalo x, hesh, memang senyap je la aq td,,

4 org kot yg x reti langsong bawak moto td, sume pompuan, yela, pompuan kan bagoz, xde lesen, xley bawak moto, xmacam laki, xde lesen pon, rempit dh sampai tahap dewa ~

sampai je, cg tu ckp, sape yg x reti tunggu kat tepi,  yg len, amek moto,, kami berempat ni pom tengok je la org lalu lalang, hulur tangan ke, brek ke,, tengok je, xyah buat,, haha,, last2, ade sorg pacik uh,  suh pegi kat area kete buat pusingan. *agak2 jew*

mule2 dye suh tekan je minyak uh sambil bertongkat ler..., lepas dye turunkan tongkat tu, aq pulas a minyak,,, pulas sampai lupe kat mane tempat nak tekan brek.., kak tu  sampai kejar aq *berlari kot + menjerit * bhahhaha,,, nakal uh kak ni, tdi suh aq pulas minyak, bile aq pulas dye kejar aq,, nak taw x nape dye kejar aq???? SEBAB  aq bawak moto ketar2 + goyang..dye jerit adekkkk duduk tu betol, jangan duk senget, naty jatuh,,, last2, dye tanye, reti bawak beskal x,, aq pon jawap, beskal pon kite naek goyang2, ni kan moto, lagi la goyang,, memang tension kak tu, HHAHA..

orang len kene maen lam litar 3 jam, aq n kakak2 tu , satu jam pon x sampai, bez kan,, haha,
now~ aq da pandai bwak moto, ahaha!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...