lebiu lha

Sunday, May 22, 2011

beza laki n pompuan kalo couple -,-

salam.......

hurm, ramai yg couple, tapi xnampak cam couple, ade jugak yg xcouple, tp orang ingat couple, hesh, penimpenim~  bagoz nye kalo org xtaw kite ni couple, kite ade chance tuk menjadi seorang PLAYER !! yeah, sangat2 best kalo dapat saketkan + mainkan prasaan orang, hee~
tp aq x ek, aq anti player !!! cegah sebelum kena,, ahha!


BEZA LAKI N POMPUAN

kalo laki la, dye x bape nk care sgt kot sal awek dye, kalo dye rase nak buat, dye buat,,dye xkesah da perasaan awek dye uh, sampai xgtaw lansom ape yg dye nak buat,, tp kalo pompuan, ape yg dye nak buat, mesti mintak izin ngan bf,, kan? macam laki bini dah,, padahal, bf tu xkesah pon pompuan tu nak buat ape, buat la ape yaang awk nak buat, asal awk bahagie~ yeah, tu yg laki slalu ckap,!!

laki suke amek adek angkat pompuan? coklat hack!! aq xsuke! memang laki suke amek adek angkat pompuan, konon nak jage aty budak pompuan tu + anggap dye cam adek,,pastu walling manje manje, sweet gituu,,, ngan awek sendiri xde pulak nak walling camtu, eh eh eh,, mu mu mu, laki laki yg kat luar sane, sedar x perbuatan mu tu, menyakitkan ati awek mu, memang la dye x ngadu yang dye xsuke yg mu ade adek angkat pompuan, tapi mu sendiri leh pikir, kalo awek mu ade abang angkat, pastu dye walling manje manje, guraw guraw sebijik macam mu manje ngan adek angkat mu, cane perasaan mu? komfem mu jelez+marah+saket ati+nak ngamuk+cari pasal =mintak putus.. tol x??

kalo pompuan a, dye akan jage aty boy dye sebaek yang boley,, xde pulak nak pikir, cane nk tipu boy dye,, nak saket kan atii ke pe ke,,tp kalo laki, selagi dye bley tipu, dye akan tipu, bile da kantoi, dye jwap, *saje nak test awk,* tolong la bf2 sekalian, jangan la sekali kali tipu awek, walaopon niat nak test awek, bimbang kepercayaan si awek tu hilang gitu je,,

dat's all... aq bukannye expert sangat bab2 couple niyh,, hee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...