lebiu lha

Friday, May 20, 2011

aku jadi supersis minggu ni *jangan terkezut ! HAHA

salam..........

spt yg sedia maklum, sis aq dah bai bai ke sg.petani, ouch sedikit jelez sbb dekat ngan umah wan aqu, so kalo weekend pak su aq amek dye bawak balek arau, huh, sangatsangat jelez, takpe, 3 taun lagi, aq nk duk sane jugak, haha! sadis punye anak, sume lari tinggal mama ngan abah kt umah.

aq ngan adek aq xley ikot sebab ngah exam skrg, kalo x, aq yg 1st packing baju, nak balek kg, haish  !!! ,, mujo adek aq yg sorang ni, jenis dgr ckp, kalo tinggal yg kecik tu kat aq, memang demam aq jage dye, 5 hari kot aq kene jage dye nih, erm xrase sgt kot jage dye ni, aq balek sek lewat, same ngan adek aq, jumpe pon malam, makan?? haaaaa,, xpe order kat kedai depan umah, xpon kol je nenek aq yg duk depan umah, cakap je nak makan ape, haha! jahanam punye cucu, igt hotel ke ape umah tok aq tu,,

terase down la jugak exam tanpe family, nak study pon malas, nk bangon pagi pon takot, ngaaaa~  takot time bangon tu, jeng jeng jeng,, misteri nusantara,, ahaha !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...