lebiu lha

Monday, May 02, 2011

laki yang pakai baju biru malam ni ensem2 lah! haha

salam

td aq ikot my sis pegi mydin mol je, dye nak g tukar p ntah kt lappy dye tuh, *jeles doe sis aq dpt lappy bru td* ngeee~ aq pegi dalam pukol 8 stengah, duk cakap2 ngan pocikk tu, sampai la kul 9 lebih, kene tunggu..puas aq tunggu, aq pon pegi la tengok kedai cd kat mydin uh, tup tup, dapat msj...sis aq suh pegi kat dye,time aq nk kuar kedai uh, aq nmpak la bdak pkai bju biru ni, ahha, semad2, cute2..putih2,,(oke, steady je time tuh)  bler aq sampai, dye xdop plak, eh mane plak semekk ni? hesh,, tengok2 dye duk cri aq, ahha, pulak tu dye kate letih cari aq, aq ni relax+cool leh cuci mate, hahaha,,, time kuar nak lepak kat mv, mmg penuh ngan dak laki a,, sbb mlm ni mu vs arsenal, arsenal menang 1-0..ahaha,,,
minum2, tuptup nmpk budak bju biru lagi, memang baju biru ni buat si pmakai nmpk cute op?? ahhaa,,,aq pom nk pakai bju kaler biru gk a pasni,,

notes>> { sedikit menggatal malam ni..ngee~ }
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...