lebiu lha

Sunday, April 10, 2011

mengganas pada waktu malam!


Hah, memang, dye nih, kalo masok je pukul 9 mlm ke atas, memang gile gile la, aq memang takot kalo duk ngan dye, tak dapat dijamin keselamatan hidup aq niyh, ..memang bahaye sangat2...kalo nak duduk jugak ngan dye, pastikan jarak anda 1m , kalo lebih lagi afdal, dan pastikan jangan memakai pakaian yang mengghairahkan si dye, fuhh, kalo tali2 tu jangan la pakai, aq bimbang dye tarik sampai koyak je...kang mu jugak yg susah,,,

Berbalik kepada tajuk, sape si dye yang berbahaya sangat ni dan patot kite hindari pada pukol 9 malam ke atas, hoh, ni la MUKE WANTED!!



Sebenanye ni la si MONTY aq, kesayangan aq yg ke-2..hah ke-2..so sape yg pertame ow, ofkos la my family, hoohoho,, boyfie letak yang last takpe,,huhu...monty ni memang la, dulu memang, aq admit yang aq takot sangat2 ngan mende hidup yg BERBULU..hahha, manusia pom berbulu jugak, tp entah, nape aq x takot kat manusie, agak2 kalo aq takot kat manusie, aq nak kawan ngan sape la,,hahhaa,,,*bebolokses* dari kecik sampai la umo aq 15+ memang aq EEEEE kalo kucing lalu tepi aq, yeah, xbaek buat derk ngan mende yang nk manje2 ngan kite, hoh, kalo 4we nk manje ngan kite, cpat  je, kalo ngan kucing menjerit sakan,,,ahaha! *kidding*
Aq jadi berani ngan binatang berbulu ni sejak hadirnye MONTY lam kehidupan aq,, cewah, macam teman idop aq je menatam ni, ops!  Mule2 dye masok umah aq tu, memang aq excited gile nak pegang, dah aq xbrani, nk pegang gane nye..kan? so, aq beranikan dri aq pegang dye, tp step by step ..jangan la yang takot kat kucing, mu g baling kucing kat dye, xke mu kena maki hamun+dgr dye zikir munajat! Hesh....

STEP  YG AQ BUAT!
1-     1- Gosok kepale dye, then turun kat badan dye,
2-      2-Try pegang dye bile dye ade kat tangan orang len, n pastikan mende tu tak ganas!
3-      3-Bile dah hari2 gosok, komfem mende tu layan mu ngan baek, same macam mu lyn dye, so mu leh peluk  dye, slow slow, jangan buat dye macam bantal busuk, kalo nak suh mende tu cakar + gigit leh a try,,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...