lebiu lha

Monday, April 04, 2011

jom maen netbol kt cendering, hoho!

setelah tarikh plawanan netbol dtunde dan ditunde lagi, akhirnye, tarikh muktamad lagi keramat bg 'kejohanan bola jaring mssmdkts' 3 APRIL 2011, amek tos, haha, preparation sume da ready, hom, tp ramai yg injured sbb last trenim maen-maen,..

macam bese, sblom kol 7.15, sume kene ade dh kat sek, aq sampai sek awal, TAPI, guard tangan tetinggal ler pulak, haiyya, cane ni? takkan nk biakan je kot? xsyg lengan  ow, saje nk bg kulit tu itam!..oke, panic! tipu kalo xpanic!!  nak balek umah balek, memang x sempat, sbb bas dh sampai, mujo ler, driver bas tuh mude agi, haaaaaaaa,,,bodek jom! hahaa, naek je bas, aq oyak kt driver tu, '' banggg(manje ea).....benti kt tepi jln kat tu tu tu tu bole?? nak amek barang..tetinggal!. dye pon kate, ''oke, kalo sampai tu oyak ler kat dye.''
settle poblem aq, hoho,,,


sampai je, terus tengok jadual, amek tos, team 18, jumpe ngan panji alam, anti tuh!!! last year a, taun niy oke je, tadak gado-gado maa...lepas lawan ngan panji alam, lawan ngan sek seri nilam jugak, petang tu, jumpe ngan bukit besar,,suku akhir jumpe ngan imtiaz..

1st game uh, aq debo perut da niyh, cane la lawan ngan panji, men psycho ke tak?? men boooo ke tak? bongak! mengak! start je game uh, oke je, goal, goal, goal, and goal! waa, terer eh, haha, tak penah bola terus masok goal kalo lawan ngan panji alam, RESULT >> 9-0,  SMK SA menang!! booo sama dye, tula gong sangat, wek,!..ada, stop! xbek, yg lepas, bia je, taun ni niat stamad xmo gado ngan sek len, huhu


2nd game, lawan ngan seri nilam, waaa, aq pon terkezut jugak, SEBAB! time stamad vs panji, awop seri nilam kan maen agi sokong stamad,, heran aq,, siap bismillah aq time aq nk shoot. btw thnx kawan, ..lawan punye lawan, maen maen maen,, RESULT >> 16-2,  SMK SA menang lagik! copcop! jangan cuak agi, bukit besar pulak pasni, hoho

3rd game, smksa ngan bukit besr, gilak memang sengit giler vavi r, haish! RESULT >> SMKSA kaloss,, 5-6..tp leh gi suku akhir jugop..mase suku akhir, lawan ngan imtiaz, kalah jugak, tp x heran la, sebab awop2 dye ni, dah msok bnyk comp, n mmg terer r der..mmg ngange mulot aq tgok dye maen,,
ni sume result tuk bawah 18,,

bawah 15, 1st game jumpe ngan SMK DRI, RESULT >> 5-5. serii??? yep, oke la tuh,,2nd game, jumpe ngan panji alam jugak, haha, menang,RESULT >> 6-2.. lpas tu jumpe ngan *yg ni aq x igt, sb aq xtgok!
tp dpt pegi suku akhir jugak, pulak tu, suku akhir jumpe ngan SS,,kalah, kire team 18 n 15 dapat naeib johan kumpulan n due2 team dapat g suku akhir, syukur alhamdulillah :p


xpe, next year try agi skali, kalah dgn bermaruah, tu yg penting ^peace^......yg aq perasan, memang awop2 ni, ade smangat sepasukan, n ley bekejesama, happy+enjoy=TIRED!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...