lebiu lha

Monday, March 28, 2011

saye nak amek troli je, nape kotak nescafe tu jatuh?

salam

aq niyh semangat nak men netbol nak cari guard tangan, adoii, nak cari yang colourful, so aq ajak my abah pegi hock kee seng, kat bando kole ganu, hah, hujan memang la lebat, aq niyh, pikir due tige kali, nak bawak ke tak payung? hurmm, tak yah bawak r, wat susah jew, hoho

sampai je kt HKS aq pom naek tingkat atas sekali, tipu kalo aq terus naek tingkat atas, sebab aq tak taw kat mane guard yang aq idam idamkan nih duduk, (duduk? ade kaki ke??)....dah beli guard tuh, aq turun balek, cari air yang power-power, kasi power maen esok, 'kononnye' ahha!

lepas amek air tuh, air ni, penuh la pulak tangan aq ni, pe kate aq maek troli@ bakul, erm bakul kat pintu masuk, tak kan la aq nk kuar balek, haiyya.. tadak logik ma, so aq amek la troli, yang aq heran nye, troli dye ni, tak tersusun, separuh kat sane, separuh belah sini, oke, biakan! aq amek je troli tu, then aq tolak, banggg!!! booommm, berterabur sekotak packet nescafe 3 in 1.. mama! takod! haha, gilak, nak nangis jugak time tuh, tapi, COVER!  terdengar bisikan sore abang yang tak brape nak macho, *takpe takpe, bia je,*.

hom gambar ori + aq yg snap,, cane xjatuh dh troli tu rapat ngan kotak nescafe!

oke, dah dye kate biakan je, aq pon blah, aq tak nak bagi dye cam muke aq je sbenanye, haha! malu der.. sis aq pulak duk gelak bagaikan tahan kentut! manyak mengom lu sis! gua manyak malu, lu kasi wa manyak tensen! pe manyak manyak ni? pelat je dengar,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...