lebiu lha

Tuesday, March 22, 2011

taknak jumpe, tp kene jumpe jugak! waaaaaaaa

haiyya, manyak masalah ma, tepakse tepakse tepakse ..camne aq tak idop lam kegeraman+kedoksukean+kedokselesean kalo tepakse duk lam satu group yang ade budak aq taksuke, wekwekwek,! bukan taksuke, tp ANTI ! anti bagaikan nyamuk yang gatal uh, sape suke nyamuk, sume taksuke! sape yg aq anti, mmg sume org taw, eeeeeeeeeeee

aq n de geng masok la kelab teater, act, bukan kelab teater, tp pertubuhan kesenian dan kebudayaan mai kt sek tuk tambah bil. ahli. kat sek sultan ahmad.. kelab ni dtubuhkan sbg kelab kompang kt sek aq, takdop aa lam list kelab teater, sbb sdye satukan teater lam kelab kompang, paham dokk? kire kelab kompang ade teater, hom gitu,

hari niy, ade pjumpaan klb teater, so aq ngn macek2 sekalian tak pegi kelab 'radio amatur'(RM)  la td, taw tak aktiviti dye ape, waaa, sangatsangat bez! haha, enjoy je, tak macam kelab 'RM' pejumpaan ibarat mari semate mate nak sembang ngan member, takde xtvti langsong! sampai je kat foyer, cikgu tu suh buat bulatan, campur a laki puan, tapi takde r sentuh2 tangan, haiyya!

lepas bulatan yg kami bentuk tu menjadi bulatan, cg niyh panggil yg ni kene dduk belah sane, tepi sane, hujung sane, tetibe dye tunjuk kat aq, aq pom hah?? okey, nk taw tak dye suh aq duk kat ane, kat budak yg aq anti, selang 2 org pulak tu, wah, mmg malang naseb aq,'' wey, mu igt cni baek2, kalo cg tuh tak suh aq duk kat mu, lalu tepi mu pon aq tak hengen! so, jgn pasan yg aq senyum kat mu ke ape k, sebab mber aq duk tepi mu! ''..

game dye bez sgt2, name game tuh, 123 BOLA. dengar cam senang kan, acu mu maen, haha, mmg nakal, care nak maen senang je, budak sebelah kite sebut satu, kite sbut la due, then yg sbelah sbut tige, pastu yg sebelah kpd sebelah kite kene sebut bola, sape yg tersasul sebut empat, OUT! ANDA SUDA KALAH! haha! satu agi game dye name JEBAB KATE.. game ni cam kene ade pekataan 'jebab kate' baru la kite kene ikot, e.g:
1) jebab kate angkat tangan kanan. so kite angkat la tangan kanan,
2)jebab kate pegang idung dengan tangan kanan, kite buat je la

TAPI BILE DA HANYUT/KOYA/RALEK
1) angkat tangan kanan, *anda jgn angkat tgn anda, kerana, bukan jebab yang kate,
2) turun kaki kanan. *anda jgn ikot la!
KALO BUAT JUGAK, kalah r, haha!

sangatsangat bez game ni kalo maen ngan orang yg tersayang n bukan anti. huhu >.<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...