lebiu lha

Sunday, March 27, 2011

sehari jd pengadil (nak cabut lutut weyh)

salam,.................. aq, farah, mira n alia dijemput  jadi pengadil tuk petandingan bola jaring belia dun paloh,
aq igatkan orang tue je yg maen, upe-upenye, budakbudak pon ade yg join, guane la aq nk jage nt, budakbudak, bile kite tiup wisel, nak ke dye dengar, yg dye taw, nak baling je bola tuh bia masuk gol. aq ni tengok je dyeorg men,

macammacam aksi aq tgok, ade yang lompat gitu, gini, senget, blari, bjalan, rilex, smangat, ahhaha, yg over gerak kaki yg aq tak tahan ow, aahahaha!. disebabkan ujan, memang la padang tu basah, n licin, ade yang pakai kasut, ade yg xpakai, heran aq, kalo xpakai kasut, lagi la licin!
pic yg 1 skali. smpai je, trus snap!




yg bikin aq terkezutt, adr budak ni, tetibe jatuh time nk amek bola, meh tgok aksi budak niyh!


aq pegi la tgok, da budak jatuh, kene la tgok



bukan niat nak gelak, tapi, 'TERGELAK'

bile aq tnye,
aq>> 'dik, leh maen agi ke tak? kalo xleh maen, kuar la,'.
budak tu>> boley agi,
aq>> dik oi, kuar la kalo saket..
budak>> xde pape, sket je




bersame akak2 yg spotim *peace!





lepas abes plawanan antare team paloh ni, aq pon pe lagi, click clack la, haha..


kteowg dpt trofil .waa jd pgadil pon dpt trofil ka? ahha,, holla,




nak balek tu, dpt lagi adiah, duk dalam bungkusan agi adiah tu, mlas nak buke, buat kenangan! haha..
penat dr pagi smpai ke petang jage org maen, tp bez,, pulak tuh, pnduduk kg tu TAK SOMBONG LANGSONG, huhuhu.. enjoy!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...