lebiu lha

Friday, December 24, 2010

result o rsult

olley

ok2, smalam brsmaan 23-12-2010, smue calon PMR 2010 kne pegi amik rsult kat sek msing2, aq punye dupdapdupdap bgon pagi debar nk amik rsult. pkul 10 stgh pagi aq pegi sek ni, smangat nk amik rsult, time aq smpai sek tu, geng2 aq x sampai lg, kire aq yg 1st la, huhu..
spuluh mnit kmudian KOT, iera n dasmine pon smpai, aq pon join dieorg la, adoii, tangan aq punye la sjuk+ketar, debar nk amik rsult ni,, sbenarnye aq smangat nk pegi sek tu nk jmpe kwn aq yg sorg ni, tp ble die dh smpai, die bt derk je, aq pom x taw sb pe, m***, aq mtak maaf kalo aq ad wat slh kt mu, aq nk kabo, aq iklas kwn ngn mu, n thnx sb sudi jd kwn aq slame setahun! wlwpon stahun, mcm2 dh kite buat, suke nangis same2, banyok dh rhsie aq mu smpan, n rhsie mu aq smpan, wlwpon skrg ni, mu xrapat ngn aq, tp aq akan igt smpai bile2 r, knangan mnis kite ow,

bile nmpk cg hasnah msuk pintu dewan, aq pom makin nrves, hish, aq xmo jd yg 1st amik rsult, huhu, aq bg mber2 aq dlu amik rsult, alhamdulillah bf aq dpt rsult yg cemerlang, aq igt agi ayat dye, ''wow, lebih dr target,'' wlwpon rsult aq x hebad mcm rsult mu, aq hepi gk sb mu dpt rsult molek, mu hepi aq hepi, mu sdih aq tmpang sdih, tu gunenye kwn, kan? 

time aq amik rsult aq tuh, aq trus kuar, sdih katekan, aq kuar tuh bkan nye aq xmo bagi kwn2 aq thu rsult aq, aq takot air mate aq ngalir time tuh, aq nih yg susah control emosi aq, kan banjir dewan sek ssh plak..
msuk j kete, mcm bese, bom atom free meletop bile taw rsult aq ni, xpe la, ape boleh buat, dah nasib badan...siyez, mule2 aq xleh time kenyataan rsult aq truk mcm tu, tp aq amik iktibar dgn ape yg trjadi ni, maybe Tuhan nk uji aq kot, bak kate org, ad hikmah di sebalik ssuatu kjadian..skrg aq pon da cool ckit dr smlam, yg duk nengung sorg diri, moody tetibe, nk marah xtaw mnde..hoho.

k la, stakat ni j key diary..huhu
daa...
:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...