lebiu lha

Wednesday, December 22, 2010

makan angin @ batu buruk..huhu

hello my diary..huhu..cikiciki bombom..hoho


hee..ok2, aq nk cite nih, td kan, pkul spuloh stgh pg td, teha msj aq, ble nk outing g pntai nye, aq pon reply, dh arini x ujan, pegi ari ni pom ok pe..dye pom kate, hor molek2,, msj2 pnye msj, jd la nk kuar ari ni..
da komfem ni nk pegi lpas asar, aq ni pning, lpas asar tu pkol bape, mmg la asar tp pkol bape..adess..

msuk j wktu asar, aq pom cepat2 smyg n ciap2..teha pnye la msj aq, ada cpt la kuar2! naty abg aq marah..haha..dgn prangai kepoh dye tuh, ngn aqu2 jd songo..hhaa..smpai tdung pom pakai xbrape nk btol..hhuuhu
smpai j kt umah iera, aik, ila mane? hey where r u ?? upe nye ila xsampai lg, ngh to4 haha
adoii...

smpai je kat pntai ow, ujan!!! oooo tdakkkkkkk!!!!! xpe2, singgah a&w jap..haha..smpai je trus ke pantai..adess..aq n iera ni, pantang kuar mmg amik pic..adess..xkire dh, tgh hujan pon gatal nk pose! hish!!! 
time ni aq pling suke, aq n iera bukak slipar, konon nk amik feel r ni lalu atas air laut...time aq posing tu ok lgi, ombak x besar mne..time iera posing....warrrrrrrrrrrrrr..lintang pukang duk  lari SELAMATKAN DIRI, memang perghh la..sluar basah smpai k lutut..hahaha..aq ckp, ha niy bru ye org pegi pntai maen air,,haha
mmg rugi aq xrecord time tuh..mmg hhhahaha..dunno what to say la,.

lpas puas duk brgmbar, kiteorg duk jln2 xtentu hala, haish, plik j bnyi, ingat kan nk pegi kfc, msuk j kfc, fuhh pnjang gile que..xsanggup aq nk bratur pnjang..ahha...kluar j la, mkan kat food court je la jwpnye, xpe2 feel pntai tu still ade dgn angin nye..hoho..time aq nk amik mkanan tu ngn iera, ad la stu kdai ni, ceh mnyampah! grrr..luga nk mampos! ckp ngn customer lebih kurang, p la ko..aq n iera ltk blik pinggan tu, kbetulan kt ctu self service...aq pon pegi beli kat kdai sbelah..
makan punye makan..xsedar mgrib suda..haha..aq ni duk bmbang my mum kol je..adess..hhaa..mane nk prasan nye, duk cbuk gosip, gosip mende tu, gosip mende ni..haha..adesss..time otw nk balek tu hujan..hujan lebat giler! bile duk lam kete tuh, xtaw nk ckap sal mnde, duk cbuk sal rsult r, esk kan rsult kuar..heheh..

bile aq kuar j dr kete teha ow, jalan kedek2, bommmmmmmmmm hujan je, xde bom pon, hehe
hujan lebat, aq pon berlari, 'bebas tuk brlari mengejar impian' hesh ni aq nk nyanyi lagu TOMOK-BERLARI ni.hehe..aq pom smpai umh ngn slamat..huhu
dat's all for today..hehe


k la, c u later daa..
:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...