lebiu lha

Sunday, April 24, 2011

sy menghitamkan lagi kulit sy yg hitam skrg, ngee~

salam

yeay, ari kames bru nih, aq daftar masok khemah, skali ngan semekk mira, oh yeah, aq mmg semangat bab2 khemah ni, lagi2 ngan semekk,,,memang giler2,, menanti malam ke-2 !! tetapi hampa! malam kedue semua tido lam khemah, hadesss-----


lepas daftar kena la psang khemah,, tp aq just tolong2 je, sbb aq cbuk amek pic, soley soley~...tp op, khemah aq ni, time nak pasan ow, terbang,, haha..

lps psang khemah, makan2,pas2 pegi surau, smpai la isyak, sbb bdk form3,5, 6 atas buat munajat solat, kene join skali ler,,,

lepas munajat ow, kene tido awal, sebab kene bgon awal, ade xtvti NIGHT WALKING, kene jalan pegi taman tamadun islam, jauh tuh,, hishhh...cg suh tido pukul 11, sebab kene bangon kul 3, sek2 aq ni, pukul 1 baru nak tido, aps2 mule la ngantuk,, hahaha,, sampai kat TTI tu, aq sambung tido balek mase org smayang subuh ^,^
HARI JUMAAT

ari jumaat paling bez, sbb ade maen sukaneka,, hahaa,, aq pom join, dye ade acare, puzzle, isi air lam botol, tiup tepung, larian berhalangan,persembahan, sume aq masok ..eh eh, tipu, puzzle ngan tiup tepung j aq x masok, ahhaa,...sume acare pagi tu, : : puzzle, isi air lam botol, tiup tepung krs menang, dapat no1 yeay ! haha..





lepas maen2, budak laki kene siap2 nak solat jumaat, so, aq n de geng kena masak, ape?? ada masak?? aahhahah,,,horlla ! bez, taw dop,, huhu,,,tugas aq buat air jew, hhhehehe,,,aq ade jugak usha dapur krs mase masak sup sayur, tp mu bayang a, aq kacau sambil pegang tudung periuk ..ding ! aq takot kene minyak panas, hehe,,,
 
time ni, x masok kubis ag, haha,,,


malam tu, ade persembahan,,, aq jadi roh mak ,,,adoii, pakai kaen smayang,,,aahahaha.

lepas persembahan,, kena balik ke khemah masing2, sbb kene bangon awl, tp aq xnk tido awl, sbb esokkan tu bday aq, hehe, aq nk makan kek, tp cg xbagi, hahha,, au mnde,, last2 boleh jugakk..siyez aq eppy giler ngan sek2 ni, walaopun clebrate kat tgh2 padang, tepi khemah plak tu, sek2 ni sanggup tunggu n tido lewat,,thanx sume, syg mu !!

lepas makan tu, aq pom reply msj2 dr mber yg igt bday aq, aww..so appreciate it ! 
*to my lubly fren,, macekk, alia, teha, n yg len2, sory xdapt clebrate ngn awop2 sebab esokkan tu sy ade kursus, kite clebrate len kali neh, nk bagi kek, kek cair eapon, peace ^.^ !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...