lebiu lha

Tuesday, April 19, 2011

aiyaya..anniversary yg ke-19 !

salam..
hah, sape yg sambut anniversary yg ke 19 ow, aq kew?? nop! umo aq baru 16 huhu,,,aq ngn boyfie aq ke?? pom tidak, abes tuh?? hohoho....mama n abah aq punye anniversary lol. waaa..aq mmg da set reminder as anniversary kat fon aq tuh, hom keling keling keling bnyi, aq tgok a, hesh, pemende nih?? lak, ari ni anniversary mama n abah upenye,, hom, nk celebrate ke tak? nak ke tak? nak nak nak.....nk wish ke?? ofkos la kne wish!

entah nape aq balek je dari sek, aq nampak bayang2 abah, samade jasad abah o dye ad bela antu raye yg sebijik ngan muke dye, weyh2, nop nop, xmaen bela2 nih, kiteowg bela monty je, yg sgt comey! ...ermm memang manusie yg aq nampak lam umah aq mase aq balek dari sek tu abah, komfem, sebab aq bace 3 kul + ayat kursi, sebab bayang2 tu x lari la aq yakin+konfiden tu abah.. ha3..

aq on tnye la, abah! ari niy anniversary mama n abah kan? abah xnak celebrate ke?? kuar dating ke ngan mama??? xnak ke xnak ke?? selamber yokyo ow je aq ngan abah aq yg spotim niyh,, hom, abah aq jwp, erm malam ni la,,eh eh, tanye la mama dulu, hihi...*abah aq pon taw suke malu2 gtu,, heran aq* hakhakhak

aq pom kol mama,, tut tut tut tut,,,*ni sbab dye x buat caller ringtone! *..ellow,,hom, mama da angkat,, hee,,,mama..ari ni annversary mama ngan abah kan, abah nk ajak mama kuar, blalalallaa...pnjang lagi aq mengarot, and tut tut tut balek...

malam tu, siap2 ..stat kete..jalann................................................pap, sampai da...kiteorg clebrate kat noor arfa garden..btol x ow, ntah aq x bace ngan clear,,yg penting tmpat tu bez+ cool je,,,huhu

moge2 dyeowg kekal hingge k akhir hayat besame fmily terchenta..amiinnn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...