lebiu lha

Thursday, March 03, 2011

macammacam aq dapat ari ni *BONUS*!

hola! ari ni, sek sultan ahmad ade bt perarakan maulidur rasul, aq mmg la join, smangat kam, aq join komfem semekk pon join, twin kam! pg tuh aq tgok erm, xramai pon yg dtg, mu mu sume kalu cg buat konsert kat sekola n jemput artis, sure mu sume mri sek kan? bab2 selawat trus jd malas, tula anak mude zman skrg! huh



erm disebabkan aq n mira xmo pkai kasut sek aq pakai kasut flat, ntah la nme lam bahase mlayu mnde, pagi tu ok lagi, tgah2 berarak tu aq dh rase pedih2. waw, tahan je, biakan, dye nk manje kat kaki aq n mira...
abes je brarak, smpaisampai, tgok.. kaki dh melecet.yeah. kaki melecet! bez sgt2, suke sgt, nak nanges pom ade, pedih doe! xpe, buat cm bese, *jgn tiru aksi mira bejalan time kaki dye melecet, krn sgt2 seksi!* hahaha!

otw nk balek sek, erm dlm sek agi, kat kantin kowt, ckin mai jmpe aq, dye ckp

ckin>> adda, hoki ade ptg ni, mai eh, pkul 5..
aq>> ok! [simple j kan!]

kaki dah melecet, nk pakai kasut pon susa, ni nak maen hoki, erm xpela, kesian plak kat sek2 tu, dh inform kt aq, xkan aq xmo pegi lak, pegi jela, trenim start pukol 5, aq pukol 5.15 bru bgon tido, *keletisan*! gagaga.... mujo time aq smpai ow, [pukol 5.45] cg sumi bt rilek j, ok mujo cg xmrh, nguuu~

oke, start maen an, maen maen maen, goal! hurray! yeay! aq sumbat gok sute gol td, haha, dap dos, yg xdap nye, aq kene katokan manje dri sape ntah, mmg suke giler2 kaki aq dibelai mnje oleh stick hoki..syg mu sgt2!


hasilnye>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> aq dpt bonus kaki aq injured kanan n kiri, tgn pon, bonanza kan? huh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...