lebiu lha

Sunday, November 28, 2010

aQ dan teman2? adess

Assalamualaikum smue,
hah hri ni aq nk cter sal geng2 aq,sbut jew psal geng mmg ergggggghh la nk pkirkan dorg nih, mcm2 karenah, ad yg ade prob dgn fmily, ad yg prob dgn kwn ad jgak yg prob dgn special gf/bf..huhhh..mcm2

geng-geng aq mmg la rmai p0mpuan TAPI sometimes yg laki tu la rpat dgn aq..huhu..xtaw la wei..dlu nk gosip ke ape ke, msej jew, skrg da MODEN smue da ade fb(FACEBOOK) klau yg tak de tu inform adda yer bia ada tlong buat akaun utk korunk..

biler da ad FB ni mcm2 hal la plak. ade jugak yg BERCINTE mlalui intenet ni..adoihh mcm 'love cyber' ke ap, lupe da, klau cg kat sek larang kite org dr 'love mania' ap mksud love2 ni? adusss aq p0n kureng nk phm..kadang org ckp 'cinta itu buta' mmg la buta dh xde mate.kan3..ahha
bg aq cinte ni terlalu awal bg usia aq n kwn2 aq skrg nih..
s0 pd sesape yg nk ajk 'couple' tu, sabar la dlu, tggu kite org abis exm dlu yer...aq pon krg percye dgn laki dlm tenet ni, mne taw ad org yg nk knekan kiter,die saje ltak pic laen bia dye bleh mlukan kiter..hom pkir dlu2 yer, asal usul, blaja kat mne , okeh?

hom3, da jd trend bg geng2 aq niyh, slalu nk usha mber yg buat salah...mmg x elok tp juz nk kasi pengajaran, bia SEDAR DIRI cket, bkn nk dendam ke ape, tp adoih ntah nk explain cmne..dr start sek smpai ttup sek, ad aje kes yg terbaru..biler nk berGOSIP msing2 on FB! fb jgak yg jd mangse nk kutuk org...klau nk msj kredit gerak ma..( bukan niat nk KEDEKUT tapi JIMAT)

tp kan, adew sorg mber aq nih, pelik la jgak, mule2 aq mmg erm je la tgok dye ur, sombong? wow bleh tahan, nk snyum kat aq? kne tggu aq snyum dlu..huhu....klaw time pagi2 kumpul kat dtaran, msing2 bkn maen wt derk jew,.. naik je klas hah xpndang dh cg ,cbuk duk cter, nk2 mase sc..sory ya cg bkan nk kutuk cuma nk putik kembali kenangan yg ntah pape niyh..adooii,..skrg kbnyakan brg kite org sme, xtaw nape,.haha.klaw sape2 yg tgok ada n dye pkai sme jgn jlez n rse plik la..sbb mmg suke same! ahha..siape mber aq tuh yg brtuah sgt sb msuk blog aq niyh?? hurmm die lah rimau 1, sape rimau 1??, hnye rimau2 yg thu..ok ♥ ♥!


k la da lwt ni, smbung nxt tme.

c yaaa..........
:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...